Een snelle vrijdaghap? Kies voor een rappe wrap!

Een snelle vrijdaghap? Kies voor een rappe wrap!

Nog snel een maaltijd in elkaar toveren na de laatste werkdag? Soms heb je er echt geen zin in. Gelukkig bevat onze Libelle-foodbox van Smartmat de perfecte ingrediënten voor een snelle wrap!

Kies voor een makkelijke wintertopper

Vrijdagen zijn lastige dagen. Iedereen is moe na een drukke werkweek, de kinderen weten niet goed wat ze willen en jij zit met de handen in het haar. Wat zal je nu weer op tafel toveren?

Onze tip? Kies voor een makkelijke wrap. Met enkele winterse groenten of om het even wat je nog in de koelkast hebt liggen. Snel, makkelijk én lekker! Meer moet dat niet zijn op een vrijdagavond, toch?

5 redenen waarom wraps een goed idee zijn

Snel en hapklaar

Tijdsgebrek + honger? Geen leuke combinatie, maar met een wrap maak je er in een handomdraai komaf mee. Het is snel klaar én nog een extra voordeel: je kunt oneindig toveren met restjes die je anders toch maar moet weggooien.

Voor elk moment van de dag

Een wrap als ontbijt, lunch of als avondmaal? Absoluut! Voor elk hongertje is het een hapklaar antwoord. Bovendien kun je er eindeloos mee experimenteren. Zalig, toch?

Handig om mee te nemen

Een weekendtripje gepland, maar geen zin om vrijdagavond nog een uitgebreide picknick in mekaar te boksen? Maak dan een handige wrap om mee te nemen. Smakelijk én voedzaam.

Hapjes toveren

Heb je straks wat vrienden of familie voer de vloer? Als je een wrap in stukjes snijdt, tover je in een mum van tijd de meest heerlijke hapjes op tafel. Daar zeggen we geen neen tegen op deze vrijdagavond.

Gezond en budgetvriendelijk

Nog zo’n fijn voordeel: wraps zijn niet alleen gezond, ze zijn ook goed voor je portemonnee. Met een klein budget krijg je al snel heel wat gezonde wraps op tafel gezet.

Zelf proberen?

Deze week kun je bij Smartmat de Happy Familly-maaltijdbox bestellen, mét recept voor een heerlijke wrap met kalkoen en pompoen. Smullen!

Alle voordelen op een rijtje

OVERTUIGD? ONTDEK HIER HET VOLLEDIGE MENU

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)