Koken met vergeten groenten: ga de uitdaging aan!

Koude en gure winterdagen vragen om warme, hartige ovenschotels. Ons idee? Kies eens voor een gerecht met vergeten groenten. In de Libelle-foodbox van Smartmat vind je hét perfecte recept.

Hoezo, vergeten groenten?

Je hoort het wel vaker: We zouden eens wat meer moeten koken met vergeten groenten. Maar wat bedoelen we daar dan net mee? Vaak gaat het over stevige knollen en iets minder populaire, maar daarom niet minder lekkere, groenten met aardse smaken. Denk maar aan de aardpeer of de pastinaak.

Goochelen met smaken

Als je kleine kinderen in huis hebt, is het vaak niet zo makkelijk om ze te laten wennen aan de volle smaak van een stevige knol of raap. Maar dat is snel op te lossen. Goochelen met zoet en hartig, dat is volgens ons de kunst!

In het nieuwe weekmenu van de Happy Family-maaltijdbox maakten wij voor jou de ideale combinatie. De aanwezige smaken van de aardpeer en de pastinaak zijn ideaal te combineren met de zachte smaak van een zoete aardappel. Voeg ook een beetje honing toe aan je ovenschotel en experimenteer met bijpassende kruiden. Echte, gezinsvriendelijke winterkost.

Alle voordelen op een rijtje

Klaar om te smullen? ONTDEK HIER HET VOLLEDIGE MENU

 

Partner Content