Verse quiche: altijd een succes!

Door De Redactie

Quiches zijn een klassieker op het menu... Niet alleen overheerlijk, maar ook makkelijk en snel klaar. Je kan ook variëren met groenten, vlees of vis. Wij geven enkele nuttige tips voor de perfecte quiche en delen onze favoriete recepten met jullie. Smakelijk!

De perfecte quiche 

  • Vermijd een vochtige, taaie bodem door gaatjes te prikken met een vork in het bladerdeeg. Een andere manier is door je bladerdeeg een 5-tal minuutjes voor te bakken in de oven. 
  • Kies bij voorkeur voor de heteluchtfunctie op je oven. Zo gaart de quiche gelijkmatig. 
  • Wil je graag een lekker krokant korstje? Zet de quiche voor hij volledig gaar is, dan nog enkele minuutjes onder de grill in de oven.

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."