Vraag het aan Ilse: chutney

Door De Redactie

Ilse beantwoordt vragen van lezers. De vraag van deze week kregen van van Jolien. "Ik heb overlaatst een potje chutney van appeltjes met kaneel en calvados cadeau gekregen. Dit is mij enorm bevallen! Daardoor is het potje intussen al helemaal leeg... Er zat nog een structuur van appelblokjes in, heerlijk gewoon. Aangezien ik graag kook zou ik dit graag zelf eens willen klaar maken... Heb jij hier soms een receptje van?"
 

"Chutney's vind ik zelf ook heel lekker. Ze passen niet alleen bij kaasschotels maar ook perfect bij charcuterie. Het hangt natuurlijk een beetje van het seizoen af welke chutney's je maakt. Onderstaand geef ik alvast 3 van mijn favorieten mee. Het voordeel is dat je ze perfect in bokalen kan bewaren en steriliseren. Zo heb je altijd een voorraadje in huis of kan je er ook vrienden en familie mee blij maken.

Groetjes, Ilse"

Chutney van stekelbessen

Pittige pruimenchutney

Pata negra met tomatenchutney

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."