Zomer op je bord

Door De Redactie

Niets geeft je een gelukzaliger gevoel dan een ontspannen lunch in je eigen tuin of op je terras. En wat past er perfect bij zo'n zonnige lunch? Een knapperige salade, een fris pastagerecht of originele bruschetta's die met een subtiel likje smakelijke saus zijn afgewerkt. Begin de witte wijn alvast te koelen en laat je inspireren door deze zomerse recepten. Wedden dat iedereen met plezier zal meesmullen?

Luchtig en vol smaak
 

De Pasta & Salad-sauzen van La William op basis van olijfolie bevatten slechts 30% vet en hebben een lichte maar toch stevige structuur, die perfect past bij rauwkost, pastasalades of wraps. Bovendien zitten ze boordevol natuurlijke ingrediënten – goed voor een heerlijke smaak! Ontdek wat je met de vier variëteiten kunt doen:

 

  • Andalucia: pittige, zuiderse saus met een unieke mix van tomaten, mosterd, ansjovis en kappertjes. Past prima bij rauwkost, pastasalades en wraps met kip.
  • Arrabbiata: licht-pikante saus met tomaten, knoflook en kruiden. Heerlijk bij mediterrane pastasalades of salades met tonijn.
  • Yoghurt-Komkommer: frisse saus op basis van yoghurt, komkommer en dille. Perfect bij rauwkost of een wrap met zalm.
  • Mosterd-Peer: zachte, zoete saus met mosterd, peer en honing. Onmisbaar bij rauwkost, een broodje brie of een salade met gevogelte.

Ontdek de nieuwe sauzen op www.lawilliam.be

Waag je kans!
 

De lekkerste hapjes en salades dien je natuurlijk op in de stijlvolle kommen, schaaltjes en dienbladen van Tupperware. Wil je kans maken op zo'n handige serveerset Tupperware Allegra? Wij geven vier sets weg! [LINK_TEXT id=2]

Partner Content