Wat eten we vandaag? Pasta van Libelle-chef Ilse!

Door Rani Merckx

Met pasta scoor je bij iederéén. In het Libelle-bookzine ‘Lekker makkelijk pasta’ geeft Libelle-chef Ilse D’hooge haar favoriete recepten prijs. Ga jij voor een vertrouwde klassieker of kies je voor een originele combinatie om mee uit te pakken: voor maar € 6,95 kun jij vanaf nu kiezen uit 40 heerlijke pastaschotels!

Met pasta scoor je bij iederéén. In het Libelle-bookzine ‘Lekker makkelijk pasta’ geeft Libelle-chef Ilse D’hooge haar favoriete recepten prijs. Ga jij voor een vertrouwde klassieker of kies je voor een originele combinatie om mee uit te pakken? Voor maar € 6,95 kun jij vanaf nu kiezen uit 40 heerlijke pastaschotels!
Zet een heerlijke pasta op tafel en je waant je zó in het zuiden. Met een verfijnd roomsausje, een pak verse groentjes of flink wat kaas erover: in deze 40 verrassende recepten van Libelle-chef Ilse vind je vast een gerechtje om op tafel te zetten. Van penne tot farfalle en van lasagne tot ravioli: deze gezinstoppers gaan nooit vervelen. Ontdek Ilses favorieten in het Libelle-bookzine ‘Lekker makkelijk pasta’, nu te koop voor maar € 6,95 op www.magstore.be.

 

https---ssl-bin.snmmd.nl-m-bk9ol5lj8cdg.jpg-ilse-pasta-indd

 

Partner Content