Kusttip: maak een ritje op het reuzenrad

Kusttip: maak een ritje op het reuzenrad
Getty Images

Een dagje aan zee nog net dat tikkeltje specialer maken? Dat doe je met een bezoek aan het reuzenrad. Zowel in Middelkerke als in De Panne kun je jee deze zomer laten verbazen door de Belgische Kust, vanuit de lucht!

Het reuzenrad in Middelkerke

Op de Casino-site in Middelkerke kun je nog tot en met eind september vanuit de lucht de dijk en omgeving rond de badstad verkennen. Een tikkeltje avontuurlijk, maar toch ook erg romantisch, zo’n ritje op het reuzenrad!

Elke dag kun je van 10.30 uur tot 22.00 uur een ritje kopen. Volwassenen betalen 6 euro, zestigplussers 5 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 4 euro.

Het reuzenrad in De Panne

In De Panne kun je nog tot en met 30 augustus op de site C-Lodge onder andere een ritje op een reuzenrad maken. Voor de echte romantici bestaat er zelfs een formule om een ontbijtmand te bestellen en een uur gezellig te ontbijten in de lucht. Voor twee personen betaal je 49,95 euro, inclusief ontbijtmand met streekproducten. Za-lig! Reserveren doe je hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door C-Lodge De Panne (@c_lodge_de_panne) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer activiteiten

Op de site C-Lodge kun je nog veel meer andere activiteiten doen. Geniet van het uitzicht bij een drankje aan de bar, kies voor een spelletje petanque of een partij beachvolleybal. Wil je het helemaal avontuurlijk? Dan kun je ook nog lasershooten in de duinen. Meer info over prijzen en reserveren, kun je hier terugvinden.

In tijden van corona is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

Zin in een ander uitje?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)