Niet te missen: Vollebak Vennestraat in Genk!

Door Rani Merckx

Hippe drankjes en hapjes, gezellige terrasjes en mediterrane geuren en kleuren. De komende vier zaterdagavonden wordt de Vennestraat in Genk het perfecte decor voor de rasechte bourgondiërs en levensgenieters onder ons. 

Vollebak Vennestraat: vollebak genieten

De straat werd, met de hulp van designers, omgetoverd tot de gezelligste (en lekkerste) in Vlaanderen. Werkelijk alles werd uit de kast gehaald, en dat mag je best letterlijk opvatten. Blauwe marktbakjes, design gieters, duizenden geurende kruiden, hippe vlaggen, lounge meubilair: noem maar op, en je vindt het tijdens Vollebak Vennestraat!

Een hele dag zoet

In de voormiddag slenter je langs de versmarkt en vanaf 17 uur ontpopt de straat zich tot the place to be voor een gezellige zaterdagavond! Uren slijten op de gezelligste terrasjes, genieten van authentieke soulfood, lekkere drankjes en een sfeer om u tegen te zeggen. En je kinderen? Die amuseren zich rot met de straatanimatie!

Plezier voor groot en klein? Dan moet je in de Vollebak Vennestraat zijn! Op 19 en 26 augustus en 2 en 9 september 2017 in Genk.

Meer info vind je hier.

Psssst, ook wij staan er met onze Libelle-caravan. Kom zeker eens langs!

Lees ook:

 

Partner Content