Getty Images

Zomers genieten: op de Vespa door de Vlaamse Ardennen

De laatste jaren is de Vespa ook in België een enorme trend geworden. Ben jij klaar om het dolce vita gevoel te ontdekken? Laat je haren in de wind wapperen terwijl je geniet van de Vlaamse Ardennen!

Het Toscane van België

Een prachtig, groen landschap in het zuiden van Oost-Vlaanderen. Omer Wattez noemde het in de 20ste eeuw voor het eerst ‘Vlaamse Ardennen’. Dankzij de pittoreske dorpjes, kronkelende wegen en verre uitzichten is het een ideaal scenario voor een ritje op de Vespa. 

De Vlaamse Ardennen vormen het decor voor de Ronde van Vlaanderen. Ideaal voor een tripje op de Vespa!

Groene long van Vlaanderen

Ben je een natuurliefhebber? Dan zal de diversiteit aan planten je verrassen. Door de steile hellingen, verschillende bodems en bronnen is de plantenwereld er heel bijzonder. De Schelde split de Vlaamse Ardennen in tweeën. De rivier brengt je langs Oudenaarde, Petegem, Kluisbergen en Oudenaarde.

3x met je vespa door de Vlaamse ardennen: huuradresjes 

Vespa2Rent

Vanaf 40 euro kun je een Vespa huren en een toertje van 2 uur door de Vlaamse Ardennen doen. Maar ook langer huren mét fijne arrangementen zoals een uitgebreide picknick behoren zeker tot de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.

Refuge trips

Volg je graag een volledig uitgestippelde route? Dan moet je bij Refuge Trips zijn. Er zijn maar liefst vijf verschillende routes die je met de Vespa langs de mooiste plekjes in de Vlaamse Ardennen en omgeving leiden. Vanaf 80 euro kun je de hele dag op pad met je zomerse tweewieler. De streek ontdekken was nog nooit zo fijn!

Klik hier voor meer informatie.

La Bella Vespa

Voor een dagje rondtoeren met de Vespa in de Vlaamse Ardennen ben je ook bij La Bella Vespa aan het juiste adres. Voor een dag (8 uur) betaal je 70 euro. Ook hier is er een vooraf uitgestippelde route die je kunt volgen. Maak er een fijne familie- of vriendenuitstap van!

Klik hier voor meer informatie.

Deze uitstapjes zijn zeker en vast ook een goed idee:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content