7 tuinmeubelen waarin je nú wilt relaxen

7 tuinmeubelen waarin je nú wilt relaxen
Cheerful girl enjoy in orange hammock outdoor; Shutterstock ID 397089613; Projectnummer: Libelle online; Uitgave: Artikel: 7 tuinmeubelen waarin je nú wilt relaxen; Traffic: Rani; Anders: Thuis


Urenlang ontspannen op je favoriete buitenplekje, dat doe je in een van deze hippe tuinmeubelen. Voeten in de lucht, je Libelle erbij en genieten maar!

1Ontspannen in stijl

Urenlang ontspannen op je favoriete buitenplekje, dat doe je binnenkort in deze hippe hangmat met een koel drankje in de hand. Voeten in de lucht, je Libelle erbij en genieten maar!

Hangmat met sierlijke franjes (Mica Decorations – € 52,99)

2Als een indiaan

Leuk voor jong en oud, voor binnen of buiten, om in te spelen of om even alleen te zijn. Wie wil er nu niet zo’n leuke tipi in huis of op het terras?

Tipi Paduka (AM.PM. via La Redoute – € 96,75)

3Tropische print

jungle fever

Met deze muntblauwe loungestoel waan je je zo in een tropisch oord. Je vouwt hem makkelijk op, en kunt hem zo meenemen. Handig én mooi, dus!

Jungle fever vouwstoel ( Casa – € 16,99)

4Dat loopt op wieltjes

wheelbench joep

Combineer een bank met een kruiwagen, en je krijgt deze toffe, mobiele buitenbank! Een eitje om hem te verplaatsen naar je favoriete plek in de zon.

Mobiele buitenbank (Weltevree – € 495)

5Heen en weer

Zalig heen en weer schommelen met het zonnetje in je gezicht… Deze schommelstoel staat fantastisch in je woonkamer, maar ook op je terras of op je balkon verdient ie een prominente plaats.

CASABLANCA schommelstoel (Casa – € 99)

6Knallen met kleur

Deze trendy tuinbank doet je wegdromen naar de jaren 50 in het zonnige Mexico. Nog wat nacho’s met salsa, een sombrero en een koude Corona erbij, en het plaatje is compleet! Op-en-top vakantiegevoel in eigen huis!

COPACABANA -2/3-zits tuinbank (Maisons du Monde – € 119)

7Wauw, is die van jou?

MDM

Deze witte zetel wordt gegarandeerd het pronkstuk op je terras. De afgeronde vorm en het gevlochten design garanderen een groter zitcomfort. Tijd voor ontspanning!

Witte tuinzetel in gevlochten kunststof (Durban via Maisons du Monde – € 199,90)

Ook leuk voor jouw ‘staycation’:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)