Vertrek nu op vakantie dankzij je ecocheques!

Door De Redactie

Het is niet altijd even gemakkelijk om je ecocheques te spenderen. Welke producten of diensten kun je er eigenlijk allemaal mee kopen? Wel, wat als wij jou nu eens vertellen dat je op vakantie kunt vertrekken dankzij je ecocheques? Bij Center Parcs Erperheide en De Vossemeren is het nu ook mogelijk om jouw vakantie met ecocheques te betalen.

Per jaar kun je als werknemer tot 250 euro aan ecocheques ontvangen, die vervolgens twee jaar geldig blijven. Het is een mooi extralegaal voordeel dat je bovenop je loon krijgt. En toch is het bij de meesten ieder jaar opnieuw zoeken wat ze ermee kunnen kopen. Goed nieuws: je kunt er vanaf nu een eco-vakantie bij Center Parcs in Erperheide en De Vossemeren mee boeken!

Twee ecologische domeinen

Erperheide en De Vossemeren hebben allebei het certificaat van De Groene Sleutel gekregen, dat is een internationaal ecolabel uitgedeeld aan verblijven die zorgvuldig omspringen met het milieu en de natuurlijke rijkdommen, en die voldoen aan criteria met betrekking tot water, energie, afval,… Meer informatie daarover vind je hier.

Concrete voorbeelden:

  • De domeinen gebruiken allebei 90% (!) minder chloor in hun zwembad dan andere zwembaden;
  • De elektrische apparaten in de cottages zijn energievriendelijk;
  • De verwarming gebeurt helemaal automatisch én dus helemaal ecologisch.

Verblijf mét korting

Center Parcs is de ideale vakantiebestemming met alles erop en eraan. Uren zwemplezier voor je tieners, tal van activiteiten voor de kleintjes en… rust voor jezelf. Met z’n mooie, volledig ingerichte cottages midden in het groen, een heus subtropisch zwemparadijs, de overdekte Market Dome en tal van toffe activiteiten staat Center Parcs garant voor massa’s momenten om te koesteren.

Geniet nu van een mooie korting: dankzij het Last Minutes-aanbod kun je nu een welverdiende vakantie boeken vanaf € 329* voor een verblijf van 3 nachten, 4 dagen voor 4 personen. Meer informatie vind je op de website van Shedeals.

Belangrijk: om je verblijf in Erperheide of De Vossemeren te betalen met je ecocheques, bel dan naar 070.224.900 (€ 0,30/min)* en geef duidelijk aan dat je wilt betalen met ecocheques. Online boeken is niet mogelijk.

Partner Content