10% korting op mama juweel van etrocha

Door De Redactie
Valerie Delacave starte in 2009 met een project waaraan ze met hart en ziel werkte. Haar doel was een concept te crëeren waarbij juwelen gegeven zouden worden om iets belangrijks aan elkaar te zeggen, om een emotie over te brengen. Haar grootste bron van inspiratie is de emotionele oase van het moederschap. En daaruit ontstonden de etrocha-juwelen! Jij kan nu 10% korting krijgen op één van de mooie mama-juwelen van Valerie...

De etrocha juwelen bestaan ondertussen drie jaar en Valerie vond het hoog tijd om de site in een nieuw kleedje te stoppen. Bovendien werkten een aantal magisch ontmoetingen bijzonder inspirerend waardoor er binnenkort ook een volledig nieuwe juwelencollectie online zal staan. Op al dit nieuws is het nog enkele weken wachten, maar ondertussen kan jij genieten van een korting van 10% op één van de mooie mama juwelen. Een juweel dat de namen van je kinderen draagt…iets om te koesteren!

Surf naar www.etrocha.com, maak je keuze uit één van de 9 mama-juwelen en bestel jouw lievelingsjuweel. Gebruik daarbij de code “lente” en je krijgt meteen 10% korting!

Partner Content