5 beautytips om (supersnel) te stralen

5 beautytips om (supersnel) te stralen

September komt eraan en dan moet alles weer wat sneller gaan.

Wenkbrauwlift

Krijg je vaak te horen dat je er moe of zelfs boos uitziet? Dan wordt het tijd voor een wenkbrauwlift: eerst even in vorm epileren en dan het boogje accentueren door het in te kleuren. Zo’n lift maakt je blik weer open en stralend.

Stralende blik

Kringen en donkere vlekken rond je ogen tover je weg met dit paletje. Moeilijk is het niet, gewoon een kwestie van de juiste kleur op het juiste plekje.

Doe de blur

Eerst een dagcrème, dan een basis, dan concealer en nog foundation? Prima als je er echt werk van wil maken, maar als het snel moet gaan lukt dat in één keer smeren met een blur, een gladmakende crème die oneffenheden in 5 seconden egaliseert.

Anti-glim

Als stralen snel glimmen wordt voor jouw huid, gebruik dan een blur met een matterend effect. De speciale pigmenten erin zorgen dat je huid alle licht optimaal reflecteert en matterende poeders nemen overtollig talg weg zodat je niet gaat blinken, maar blijft stralen.

Combi-truc

Je huid is aan de droge kant en je wil niet dat je foundation in de lijntjes kruipt? Een glanzende basis die ook hydrateert onder je foundation en je teint is perfect.   
 


 

1  

1._elf.jpg FR

1._elf.jpg FR

2  

5._lancome_01.16_la_base_pro_hydra_glow.jpg FR

5._lancome_01.16_la_base_pro_hydra_glow.jpg FR

3  

2._lanco¦éme.jpg FR

2._lanco¦éme.jpg FR

4  

4._l'ore¦üal_paris.jpg FR

4._l’ore¦üal_paris.jpg FR

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)