5 make-uptips voor een jongere look

Door De Redactie

Met de juiste make-up kun je snel een frissere en jongere look creëren.Deze tips van de visagiste zijn alvast het proberen waard.

1. Getinte dagcrème en concealer

Gebruik niet te veel foundation en poeder, want die zetten rimpeltjes extra in de verf. Onzuiverheden werk je beter weg met een getinte dagcrème en concealer.

make-up
Concealer (Hier verkrijgbaar – €9,99)

2. Roze blush

Een jonge huid heeft een gezonde gloed die je makkelijk kunt imiteren met blush. Kies voor een roze blush met een zachte satijnglans en breng hem aan op de appeltjes van je wangen.

make-up
Lichte blush (Hier te koop – €11,99)

3. Mooi gevormde wenkbrauwen

Mooi gevormde wenkbrauwen zorgen voor een krachtige blik. Donkere, zwaardere wenkbrauwen epileer je daarom het best. Dunne of grijze wenkbrauwen werk je bij met wenkbrauwpoeder.

make-up
Wenkbrauwpoeder (Hier te koop – €12,99)

4. Oogschaduw

Ook door te spelen met lichte en donkere tinten oogschaduw kun je je ogen optisch liften. De lichte kleur breng je aan over je hele bewegende ooglid, de donkere tint komt boven de buitenste ooghoeken.

make-up
Oogschaduwpalet (Hier te koop – €15,99)

5. Lichte kleuren en lipgloss

Als je ouder wordt, verliezen je lippen hun volume. Gebruik daarom geen te donkere lipstick, maar ga voor lichte kleuren en lipgloss. Die laten je lippen voller lijken.

make-up
Lichte lipgloss (Hier verkrijgbaar – €9,99)

Op zoek naar meer tips voor de perfecte make-up?

Partner Content