http://www.anaustralianwintour.com/

4 fleurige nageltrends voor de lente

Je zomerkledij ligt al klaar in de kast en misschien ben je al een frisse lentesnit gaan halen bij de kapper… Maar wat met je nagels? Met deze 5 nagellaktrends maak je die schitterende lentelook af!

Op z’n Frans

Blauw, wit en rood zijn dé kleuren die je moet combineren deze zomer. De Franse look is namelijk helemaal in. Zowel je nagels, accessoires als kleding mogen dus gerust in deze kleurtjes.

 

Smoothie-fris

© pronails

Stop die grijze, grauwe kleuren even in de onderste schuif en haal je fruitigste smoothiekleuren boven. Zowel op Instagram als op Pinterest heb je haast een zonnebril nodig om door de felle fruitkleurtjes te scrollen. Ook nagellakjes volgen die fleurige tendens. Lang moeten je nagels niet zijn, de felle kleuren zullen ze al genoeg doen opvallen.

Zacht nude

© glamour.com

Sober, zacht en elegant… dat zijn de nude-kleuren voor deze lente. Alle tinten roze zijn toegestaan: fel, poederig of melkachtig. Nu enkel nog even testen met welke tint jij schittert.

Grafisch chique

Perfecte lijntjes en geometrische figuren in metalliek-tinten of knallende kleuren zijn in. Je kunt zelfs experimenteren met grafische stickertjes. De trend is namelijk dat je nagels niet volledig bedekt zijn met nagellak, een enkel figuurtje is ook mooi!

© sonailicious.com

Partner Content