Adresjes voor communie- of lentefeestkleding

Door De Redactie

Communie- of lentefeest in het verschiet? Dan ben je vast op zoek naar interessante adresjes waar je een prachtige outfit voor je feestvarken kunt kopen. Libelle helpt je graag verder. Wij selecteerden een aantal topadresjes per provincie! Vandaag starten we met Oost- en West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

Authentics

Bij Authentics in Hamme kan je terecht voor de mooiste kinderkleding. Jouw kids worden in een kleurrijk jasje gestopt voor het communie- of lentefeest. Op de grote dag stralen ze in hun eigenzinnige, trendy outfit. Dankzij het persoonlijke advies van de zaakvoerster ga je met een goed gevoel én een mooie outfit naar huis. Spring dus zeker eens binnen!

Contactgegevens

Adres: Plezantstraat 22, 9220 Hamme
Telefoonnummer: 052/ 25 67 00
E-mailadres: info@authentics-hamme.be
Website: www.authentics-hamme.be

Gilles & Julie

Aalst heeft meer dan alleen Carnaval. Er is namelijk ook het topadresje Gilles & Julie! Hier ben je aan het juiste adres voor kinderkleding van 0 tot 18 jaar. In het ruime assortiment aan merken vind je vast en zeker jouw gading. Ga dus zeker eens langs!

Contactgegevens

Adres: Capucienenlaan 102, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053/21 16 43
E-mailadres: info@gillesenjulie.be
Website: www.gillesenjulie.be

Kameleon

Kameleon is een dynamische, modebewuste kledingzaak. Je vindt er hippe, vlotte en betaalbare mode voor een communie- of lentefeest.

Contactgegevens

Adres: Vrijhem 21, 9860 Balegem
Telefoonnummer: 09/ 362 99 52
Website: www.kameleon-balegem.be

West-Vlaanderen

Filoe

Filoe is een autoriteit op het vlak van kinder- en tienerkledij tot 16 jaar. Sinds kort biedt Filoe ook kinderschoenen aan tot maat 41.  De schoenencollecties spelen in op het comfort van de kindervoetjes en passen uiteraard bij kledingcollecties van het desbetreffende seizoen.

Contactgegevens

Adres: Rijksweg 57, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 051/ 31.44.49
E-mailadres: info@filoe.be
Website: www.filoe.be

Zappa

Kinderboetiek Zappa wil jouw kind in een stijlvol jasje steken. In het grote aanbod aan merken vinden zowel jongens als meisjes de geknipte outfit voor een onvergetelijk communie- of lentefeest!

Contactgegevens

Adres: Oostrozebekestraat 19, 8770 Ingelmunster
Telefoon: 051/ 31 32 98
E-mailadres: info@zappakinderboetiek.be
Website: www.zappakinderboetiek.be

Beau Belle

Bij Beau Belle vind je een ruime keuze aan kinderkleding van de meest uiteenlopende merken. In het uitgebreide gamma aan communiekledij kan je uren snuisteren. Hier ga je niet met lege handen naar huis.

Contactgegevens

Adres: Deinsesteenweg 258, 8700 Aarsele – Tielt
Telefoon: 051/ 63.63.63
E-mailadres: info@beaubelle-kinderkledij.be
Website: www.beaubelle-kinderkledij.be

[LINK_TEXT id=11]

 

Partner Content