Bel & Bo helpen Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker

Door De Redactie

Met bijna 10 000 nieuwe gevallen per jaar is borstkanker de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen in België. Logisch dus dat er heel wat financiële middelen vrijgemaakt moeten worden om de ziekte te bestrijden. Bel&Bo is de grootste donateur voor het eerste project dat gesteund wordt door het Pink Ribbon Fonds en wil haar klanten hiervoor danken.

Financiële middelen worden vrijgemaakt voor zeer concrete projecten die verbetering brengen aan de zorgen voor patiënten, hun welzijn en algemene levenskwaliteit.
Hiervoor werd ook het Pink Ribbon Fonds opgericht in september 2011 in het kader van de Koning Boudewijnstichting.

Toen in de lente van 2011 het Pink Ribbon project voorgesteld werd aan het Bel&Bo team, liet het antwoord niet op zich wachten. Met dynamisme en creativiteit werden de Bel&Boklanten aangesproken, zodat ook zij hun steentje konden bijdragen. Én het resultaat mag er zijn: Bel&Bo kon samen met haar klanten in juli van dit jaar een schenking doen aan het Pink Ribbon Fonds van niet minder dan 59 864 €.

Hiermee is Bel&Bo meteen de belangrijkste donateur voor het eerste grote project dat gesteund wordt door het Pink Ribbon Fonds. Als eerste thema werd gekozen voor een hoopgevend thema: een betere aanpak van de problemen rond kinderwens en behoud van vruchtbaarheid bij jonge vrouwen met borstkanker.

Hierbij wenst Bel&Bo dan ook al haar klanten te bedanken voor hun bijzonder gewaardeerde bijdrage, een factor van hoop voor jonge vrouwen met borstkanker.

Partner Content