Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Closeup side view of mid 20's attractive woman taking a relaxing shower after a long stressful day. She's just standing under the waterflow without any soap or shampoo.

Betaalbare luxe: onder de douche met zalige prijs-kwaliteit douchegels

Door De Redactie

De meeste onder ons nemen dagelijks een douche of bad. Maak van dat me-time moment een luxueus rustpunt in je dag met een weelderige douchegel. Droom weg met exotische geuren en verrijk je huid met wat de natuur te bieden heeft. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij zetten de beste prijs-kwaliteit douchegels van dit ogenblik op een rijtje voor jullie.

1

Douchen met een zweem van Oosterse sferen

Dove trekt met deze Dove Nourishing Care & Oil Body Wash de kaart van arganolie, een toegejuicht ingrediënt in veel Oosterse verzorgingsproducten. Geeft een fluweelzachte indruk zonder een vettig gevoel na te laten. Dove, € 3,49 (beschikbaar in de meeste grootwarenhuizen). 

2

Kus voor de gevoelige huid

Geef spanning geen kans met deze douchecrème van Weleda. De kruidige en frisse geur van lavendel laat de stress mee in het doucheputje lopen. Weleda, € 7,99 (beschikbaar in de meeste grootwarenhuizen). 

3

Goed bewaard geheim

Deze douchegel verandert in een oogopslag naar een goddelijke doucheschuim met aroma’s van de Orient. Met de delicate parfum van bamboe en blauwe lotus voel je je helemaal ‘ooohhmmmmmmmmm’. Perfect alternatief voor Rituals junkies, maar dan zonder het pittig prijskaartje. Spa Secrets, € 3,99 (beschikbaar in Kruidvat).

4

Klassieker voor de familie

Le Petit Marseillais prijkte waarschijnlijk ooit in een periode van je leven in het doucherekje. De ‘Lait d’Amande Douce’ doet exact wat het belooft en nog meer. Een hydraterende en voedende douchegel omhult je met een zoet parfum van jonge amandelbomen. Le Petit Marseillais, € 2, 99 (beschikbaar in de meeste grootwarenhuizen). 

Lees zeker ook:

Partner Content