Copy of Benetton laat weer van zich horen

Door De Redactie

Jarenlang stond het Italiaanse merk Benetton ervoor bekend om vaak choquerende campagnes op de consument los te laten. De laatste jaren leek het merk het iets rustiger aan te doen...tot vorige week. De nieuwe campagne "Unhate" toont foto's van kussende wereldleiders. Wat denk jij van zo'n sprekende campagne?

Jarenlang stond het Italiaanse merk Benetton ervoor bekend om vaak choquerende campagnes op de consument los te laten. De laatste jaren leek het merk het iets rustiger aan te doen…tot vorige week. De nieuwe campagne "Unhate" toont foto's van kussende wereldleiders. Wat denk jij van zo'n sprekende campagne?

Ideaal dus als je nog op zoek bent naar een feestelijke outfit voor de eindejaarsfeesten! Want vanaf 5 december kan je dus bij Rosada terecht voor eindejaarssolden. Zelfs op zon- en feestdagen ben je er meer dan welkom.

Heb je op 24 december of 31 december nog geen party-outfit gevonden? Of ben je nog wanhopig op zoek naar eindejaarscadeautjes? Geen probleem, want zelfs op die twee dagen ontvangen de winkels je er nog met open armen.

 

Test title

 

Reporters_ben16111101

Reporters_ben16111101

 

 

 

 

 

Partner Content