De Kleding Outlet Beurs: jouw afspraak met de koopjes!

Door De Redactie

Geef je garderobe nu de update die ze verdient ... zonder je bankrekening te plunderen! Op zondag 5 oktober 2014 ga jij dankzij Shedeals met 2 naar de Kleding Outlet Beur s voor de prijs van 1. Ready , set , start shopping !

Kleding Outlet Beurs

Op zoek naar merkkleding tegen outletprijzen, met kortingen tot meer dan 85 %? Noteer dan alvast zondag 5 oktober 2014 in je agenda want dan strijkt de Kleding Outlet Beurs neer in Brussel. Je vindt er recente collecties van wel 365 merken op een oppervlakte van meer dan 7.000 vierkante meter. Dan zijn aardig wat kleren, niet?

Dames, heren, kinderen en zoveel meer

Op de Kleding Outlet Beurzen vind je recente collecties van dames-, heren- en kinderkleding maar ook schoenen, lingerie, juwelen, handtassen, sportkleding, babykleding en kleding voor mensen met een maatje meer. Zelfs zwangerschapskleding en avondkledij zijn er te koop. Hier kan je naar hartenlust komen shoppen!

Let wel op: geen twee beurzen zijn ooit dezelfde. Het aanbod kan dus verschillen van beurs tot beurs.

Outlet shoppen in Brussel

Je bent meerdere keren per jaar welkom op de Kleding Outlet Beurzen en op zondag 5 oktober 2014 stuurt Shedeals jou naar Brussel. Heerlijk toch, zo kunnen shoppen op een zondag? Het shoppen begint vanaf 11u en jij kan je helemaal laten gaan tot 18u. Misschien toch een dagje vrijaf nemen om te bekomen van al dat winkelen?

Praktische info

Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Groot-Bijgaarden

Zondag 5 oktober 2014 van 11:00 tot 18:00

WAT HOUDT DEZE KLEDING OUTLET BEURS AANBIEDING IN?

Dankzij Shedeals bezoek jij dit jaar de Kleding Outlet Beurs in Brussel met 2 voor de prijs van 1! Download gratis je Shedealsvoucher en betaal aan de kassa slechts één keer ingang (€ 3 voor 2 personen).

Aanbieding online t.e.m. 05 oktober 2014. Info en voorwaarden op www.libelle-shedeals.be.

Partner Content