6 prachtige haartrends voor rijpere vrouwen met lange lokken

Door Jolien Thieleman

Het is niet omdat je geen drie maal zeven meer bent, dat je je lange lokken moet laten kortwieken. Integendeel zelfs! Er zijn zoveel lange haarstijlen die prachtig staan bij rijpere dames. Kijk maar eens naar deze!

1. De gelaagde lob

https://www.instagram.com/p/BZjN9figBdF/?taken-by=kimcattrall

Je kunt er niet omheen: de lob – een lange bob – is dé trend van dit jaar. En het beste van alles: het ziet er flatterend uit bij iedereen! De laagjes zorgen voor extra volume en geven je zelfvertrouwen meteen een boost.

2. De lange pony

https://www.instagram.com/p/Baj6iiYlMgs/?taken-by=janeseymour

Als je een simpel kapsel met een moderne twist wel ziet zitten, dan ga je best voor een lange pony. Dit kapsel past bij elke leeftijd en gecombineerd met een frisse kleur zie je er meteen tien jaar jonger uit. En wie wil dat nu niet?

3. Bles to impress

https://www.instagram.com/p/BbLwFZ9hjSw/?tagged=jkrowling

Wil je een flatterend kapsel waar je geen drastische veranderingen voor moet ondergaan? Ga dan eens voor een bles. Je kunt er veel kanten mee op en extra leuk: dit kapsel verdoezelt die vervelende rimpels op je voorhoofd. Win-win!

4. De middenscheiding

https://www.instagram.com/p/BbKXZ0YDWwe/?tagged=merylstreep

De middenscheiding is helemaal terug van weggeweest. Dit kapsel is modern en past bij zowel sluik als krullend haar. Ook uitgeföhnd ziet het er prachtig uit. Probeer het thuis gerust al eens uit voor je naar de kapper stapt.

5. Golvende, lange lokken

https://www.instagram.com/p/Ba4EWFsFFA9/?taken-by=brookeshields

Een klassieker waar je altijd goed mee zit: losse krullen. Het ziet er jong en fris uit en bovendien is dit kapsel makkelijk opnieuw te stylen na een wasbeurt. Vraag advies aan je kapper en ga daarna zelf aan de slag. Wedden dat je er elke keer uitziet alsof je uren aan je kapsel hebt gespendeerd?

6. Een kleuraccent doet wonderen

https://www.instagram.com/p/BbHTpL2DNRf/

Een fris kapsel doet je stralen zonder er veel moeite voor te moeten doen. En daarvoor hoef je niet meteen een stuk van je haar te laten knippen. Natuurlijke grijze haren zijn prachtig, maar met highlights in je lokken krijg je extra glans en lijkt het alsof je veel meer volume hebt. Het proberen waard!

Bron: thelist.com

Dit vind je vast ook leuk:

Partner Content