Dit is hét kapsel van het moment: snel en eenvoudig te maken!

Door Jolien Thieleman

Hét kapsel van het moment, dat is ongetwijfeld de octopus-dot! Of je nu steil haar of net krullen hebt, het staat bij iedereen en het duurt slechts enkele minuten om te maken. Probeer jij het ook?

De octopus-dot is eigenlijk een beetje hetzelfde dan de gewone dot, maar deze variant zit ietsje losser en er steken nog wat plukjes uit. Het geeft een nonchalante look, maar ziet er toch heel stijlvol uit.

https://www.instagram.com/p/BYVishYBRg-/?tagged=octopusbun

https://www.instagram.com/p/BWST1Xvlf-k/?tagged=octopusbun

https://www.instagram.com/p/BWaxZR6BPpL/?tagged=octopusbun

Klaar in twee minuten

Je ziet het, je hoeft er zelfs niet voor naar de kapper! Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een haarrekker, enkele schuifspeldjes en haarspray. Zo maak je het kapsel makkelijk zelf:

  1. Haal je haren naar boven. Begin met het maken van een hoge paardenstaart, maar haal je lokken op het einde niet helemaal door je rekker zodat je een lus creëert.
  2. Maak de lus een beetje voller met je handen en verplaats de lokken die eruit steken naar de voor- en achterkant van je dot. Gebruik een schuifspeldje waar nodig.
  3. Trek de lokken achteraan je hoofd een beetje losser zodat het niet te strak zit. Dit geeft ook meteen de indruk dat je dik haar hebt.
  4. Werk af met een beetje haarlak.

Voeg er wat mooie glitterspeldjes aan toe en je kapsel is helemaal klaar voor de feestdagen!

Bron: Libelle.nl

Heb je dit al gelezen?

Partner Content