Warm de winter door: 6x leuke kapsels voor onder je muts

Warm de winter door: 6x leuke kapsels voor onder je muts

Het wordt steeds kouder, dus duffel je lekker warm in en ga voor een leuke muts! Helaas is je mooie hoofddeksel meestal niet te combineren met een leuk kapsel.

Maar voor wie denkt dat kiezen verliezen is: óf je leuke kapsel óf die warme muts? Fout, want met deze ideeën zit je haar ook in het najaar goed!

1. Zachte golven

 

Prachtige krullen komen altijd leuk piepen onder een muts. Een tikje speels, maar toch klassevol. Een beetje nonchalant en warrig past trouwens perfect bij deze look!

2. Elegante vlecht

 

Een lage vlecht staat ultravrouwelijk onder je favoriete muts. Het blijft goed bij elkaar zitten en de vlecht hangt op een elegante manier op je rug of schouder. Mooi meegenomen: ook als je je muts afneemt, zie je er leuk uit.

3. Chique knot

 

Een laag dotje geeft meteen een heel chique indruk, maar het is perfect mogelijk om te combineren met een mooie hoed of muts. Pluspunt: dit kapsel is extra snel klaar.

4. Warrig naar voren

 

Heb je kort haar? Kies dan voor dit makkelijke en snelle kapsel. Style al je haar naar voren zodat het onder je muts komt piepen. Nonchalant, stijlvol én het verfijnt de vorm van je gezicht.

5. Klassevolle paardenstaart

 

Een lage paardenstaart is een echte klassieker die je op verschillende manieren kunt dragen: een warrige staart voor een nonchalante look, een strakke versie voor een tikje elegantie. Kijk vooral naar je eigen haarstructuur en ontdek zo wat het beste bij je past.

6. Speelse vlechtjes

 

Wie zegt dat vlechtjes voor kinderen zijn? Als je ze op de juiste manier draagt (lees: een beetje los en nonchalant), staan ze net erg leuk. Voor een streepje vrolijkheid op druilerige dagen!

Dit vind je vast ook leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)