Video: Dit doet een froufrou met je gezicht

Door De Redactie

Twijfel je of je met een pony staat of niet? Dan stellen we je graag voor aan de ‘winge’ (samentrekking van ‘fringe’ en ‘wig’ in het Engels). Met dit pruikje heb je zonder te knippen een mooie froufrou in een handomdraai! Ook wij hebben de froufroupruikjes uitgetest en dit is wat ze deden met ons gezicht…

Zo gebruik je ze

  1. Maak een middenscheiding in je haar.
  2. Bevestig het pruikje: maak de klemmen vooraan en de klem in het midden vast.
  3. Kam de lange lokken wat naar achteren, tussen je eigen haar, en breng het in model.

Wat we ervan vinden?

 

Sannevoorenna

Webredactrice Sanne: “Het pruikje ziet er natuurlijker uit dan je in eerste instantie zou denken. De kleur sluit mooi aan bij mijn natuurlijke haarkleur.”

Ranivoorenna

Webredactrice Rani: “Ik zou me niet gerust voelen als ik met dit froufroupruikje op stap ga, omdat ik  het kliksysteem niet vertrouw. Wel vind ik dat de kleur van het pruikje mooi aansluit bij mijn eigen ombre. Het is een goede manier om uit te testen of een froufrou wel iets voor jou is, voor je de schaar in je haar zet.”

zoevoorenna

Webredactrice Zoë: “Het pruikje heeft exact mijn haarkleur. Een froufrou staat me wel, vind ik. Het geeft mijn gezicht extra pit.”

De conclusie

To frou or not to frou, that’s the question… Vrees jij de kappersschaar? Dan is dit pruikje iets voor jou. Ook als je houdt van afwisseling kan het een aanrader zijn. Het staat vooral mooi bij mensen met dik haar. Als je dun haar hebt, kun je iets duidelijker de overgang van het pruikje naar je echte haar zien.

Het is ideaal voor een avondje uit, maar niet geschikt voor een daguitstap naar pakweg, het strand. Sommige pruikjes kun je kleuren. Dat was niet het geval bij die van ons, die van Pro-Duo zijn.

Waar kun je ze kopen?

De pruikjes zijn verkrijgbaar bij Pro-duo voor € 29,10. Bij Pruiken Madena voor € 34 en bij New Hair voor € 69. Ook online kun je ze kopen bij Ebay voor € 12,50 en bij Ulta voor € 26.

Wil je je haar anders? Hier vind je 5 mooie, gemakkelijke kapsels.