Download gratis bon voor € 10 korting bij ICI Paris XL!

Door De Redactie

Als cadeautje voor jezelf of voor jouw Valentijn: een geschenk van ICI Paris XL is altijd een topper, voor jong én oud.  Bovendien vind je er voor ieder wat wils: van parfum en cosmetica tot huidverzorging!

Extra voordelig shoppen

Bij ICI Paris XL, dé beautyspecialist in België, shop je nu extra voordelig met een kortingsbon van € 10. Deze bon is geldig in alle winkels van ICI Paris XL én in de webshop. Je bent er best snel bij, want de voucher is slechts geldig tot en met 5 februari 2017.

Download je gratis bon hier

Deze actie wordt aangeboden door Shedeals, de website voor de interessantste deals van het moment! Via deze link kun je de voucher downloaden!

De 3 favorieten van de redactie

1

Addition Concentré Eclat Visage van Clarins (€ 22,90)

Lifestyle redactrice Carolien: “Dit is een soort zelfbruiner voor het gezicht, maar dan veel natuurlijker, omdat je zelf de intensiteit kunt bepalen. Ideaal voor in de winter: je mengt een druppeltje (of meerdere, naargelang de kleurintensiteit die je wenst) in je dagcrème en smeert het op je gezicht voor een natuurlijke, getinte teint.”

2

High impact colour van Clinique  (€ 22,80)

Webredactrice Marie: “Deze High Impact Colour van Clinique voelt zijdezacht aan én hydrateert tegelijkertijd. Draag je liever zachte kleuren? De kleur Rosette is een ‘passe-partout’ voor elke stijl.”

3

Touche Éclat van Yves Saint Laurent (€ 35,50)

Lifestyle redactrice Carolien: “Een klassieker voor een frisse blik. Werkt donkere kringen probleemloos weg, waardoor je er minder moe uitziet. Ideaal voor kersverse mama’s met wat slaaptekort!”

Beeld: Shutterstock

Partner Content