Young woman in blue denim jumpsuit walking along beach and the stormy sea sunny day; Shutterstock ID 417146563

Zeg ja tegen een zomerse jumpsuit!

Door Rani Merckx

Op warme zomerdagen snak je naar losse, luchtige kleding. Een jumpsuit is dan echt ideaal. Je trekt ‘m aan, voegt er enkele zomerse accessoires aan toe en hop, je bent klaar om de deur uit te gaan.

Voor elk figuur en elke gelegenheid

Vrouwelijke vormen

  • Wil je graag een jumpsuit die het een en ander verdoezelt? Ga dan voor een exemplaar met een kleine print, want die werkt camouflerend en verdoezelt oneffenheden. Mis je die typische vrouwelijke vormen? Dan is een jumpsuit met een drukkere print beter voor jou, want die legt de nadruk op bepaalde lichaamsdelen. Een jumpsuit die strak rond de taille zit, zet bijvoorbeeld je heupen in de verf. Denk felle kleuren, bloemen… denk zomers! Deze jumpsuit met bloemenprint geeft je een op-en-top zomers gevoel.
Jumpsuit met print (€ 64,95 – e5 mode, samen met Libelle)

Snel slank

  • Vind je je benen te dik en zou je ze het liefst verstoppen? Dat kan! Met deze jumpsuit kom ook jij zelfverzekerd voor de dag. Jumpsuits met pijpen tot aan de enkels en een riempje die je smalle taille in de kijker zet, maken je slanker altijd dan je bent.
Zwarte jumpsuit met spaghettibandjes ( € 49,95 – e5 mode, samen met Libelle)

Stoer in denim

  • Stoer en fris: deze denim jumpsuit is een musthave in je zomergarderobe. Met enkele opvallende accessoires heb je je zomeroutfit klaar in 1-2-3!
Blauwe salopette (€ 69,95 – e5 mode, samen met Libelle)

Een illusie rijker

  • Jumpsuits in één kleur werken verlengend, ideaal voor kleinere vrouwen. Zo creëer je een optische illusie en lijk je op slag groter. Maak het geheel af met schoenen met hoge hakken. Een lange ketting versterkt de optische illusie nog. Ook een korte jumpsuit maakt je groter.
Groene playsuit met print (€ 49,95 – e5 mode, samen met Libelle)

Wij houden van jurkjes…

die onze bovenarmen flatteren. In deze 15 jurkjes toon je je van je mooiste kant!

Partner Content