Esprit & JBC helpen Haïti

Door De Redactie
Het lifestyle-merk Esprit en JBC willen hun oprechte medeleven betuigen aan de mensen, gezinnen en vooral kinderen die zijn getroffen door de aardbeving in Haïti. Daarom organiseert de twee merken op zaterdag 23 januari 2010 een benefietactie!

Voor elke aankoop zal Esprit 1 euro doneren aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Het opgehaalde bedrag zal volledig worden geschonken aan de SOS-Kinderdorpen in Haïti, via de “Esprit Care Trust” in Hong Kong. Dit stelt Esprit in staat om hulpverleners ter plaatse te helpen en daarnaast het welzijn van Haïtiaanse kinderen op lange termijn te garanderen.

Het is zeer belangrijk om psychologische hulp te bieden aan kinderen die zijn getraumatiseerd of die hun ouders hebben verloren; daarnaast moeten zij een veilig onderkomen krijgen en moet er worden gezocht naar familieleden die de ramp hebben overleefd.

Haïti is in shock en JBC wil er samen met haar klanten iets aan doen. Daarom schenkt de Belgische modeketen op zaterdag 23 januari 5 euro per betalende klant aan Haïti. Let’s create together…a better world!

Meer info: www.esprit.be
Meer info: www.jbc.be

Partner Content