Glamoureus Swarovski-parfum

Door De Redactie

Ben jij ook wel eens jaloers wanneer je al die sterren spot op de rode loper tijdens het Filmfestival van Cannes. Die jurken! Die avondtasjes! Swarovski lanceert een limited edition-parfum geïnspireerd op deze fonkelende avondtasjes...

Het design van Swarovski Edition is rechtstreeks geïnspireerd op de fonkelende avondtasjes die Swarvoski elk jaar exclusief ontwerpt voor de sterren van het Filmfestival van Cannes, de Oscars in Hollywood en het internationaal filmfestival van Toronto.

Dit parfum kan je natuurlijk rechtop zetten, maar de gelijkenis met de beroemde avondtasjes is nog treffender wanneer je hem plat legt. Dezelfde elegante gebogen lijn, zonder hoeken, die de vorm van je hand aanneemt, met een knipoogje naar een van de favoriete motieven van Swarovski: de zijkant in de vorm van een gestileerd hart.

Het etui is rood, met een schubbenmotief dat aan de flacon doet denken. De gouden toetsen maken het geheel onweerstaanbaar luxueus.

Swarovski Edition is een supervrouwelijk, ultraglamoureus maar niet kitscherig parfum omdat het vooral bloemachtig en fruitig is!

Swarovski Editon – verkrijgbaar vanaf september 2012 (50 ml – 59,00 euro)

Partner Content