Gratis travelpack en 10% korting bij Lensonline

Door De Redactie

Wil jij met een gerust hart en met een goed zicht aan je vakantie beginnen... Dan is LensOnline dé website die jij nodig hebt. Bovendien krijg jij dankzij deze Shedealsactie 10% korting op het Eye Definition gamma en een Lensonline travelpack!

LensOnline is dé website waar je, veilig en snel lenzen kan bestellen én aan een correcte prijs. Je spot er allerlei soorten lenzen van basis dag-, week- of maandlenzen tot multifocale exemplaren. Verder vind je hier ook toebehoren en vloeistof om de goede kwaliteit van je lenzen te onderhouden. Bovendien is het Eye Definition gamma een eigen huismerk, kwaltiteit en duurzaamheid ten top! Met andere woorden: vind je hier niet wat je zoekt, dan bestaat het waarschijnlijk niet! Heb je nood aan professioneel advies over je zicht en het juiste lenstype of een ander lenzenproduct? Lensonline werkt samen met meer dan 100 contactlensspecialisten in meer dan 45 filialen (ook bij jou in de buurt dus) en is erkend door alle mutualiteiten. Zit je toch nog met vragen, bel dan het gratis infonummer 0800/94 800. Wanneer je je lenzen van maandag tot donderdag voor 21uur bestelt, liggen ze de volgde dag al in je bus. Van goede service gesproken!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je schaft kosteloos een Shedeals voucher met een promocode. Die geeft jou 10% korting op de website LensOnline voor het Eye Definition gamma (lenzen, vloeistof en toebehoren, uitgezonderd de voordeelpakketten). Verzendkosten niet inbegrepen.

Extra voor de Shedealsklant: travelpack bestaande uit toilettas, oogdruppels, lenzenvloeistof en lenzen potje (waarde +/- 22€)$

Partner Content