Hang je handtas op!

Door De Redactie

Nooit meer je handtas aan je stoel, op je schoot of op de grond als je uit eten gaat, bij de kapper zit of aan het werkt bent! Met de Handbag Hooks blijft je tas mooi en onbeschadigd!

Lifestylebeauty.net, de internetwinkel die reeds de Frownies antirimpel pleisters & de Bomb badzeepjes exclusief in België en Nederland op de markt brengt, introduceert met de Handbag Hooks alweer een nieuw product. Deze tassenhanger zijn een absoloute must have, niet alleen omdat ze ontzettend handig zijn, maar ook omdat het sieraden zijn die eigenlijk in iedere handtas thuishoren. In Amerika behoren ze reeds tot een standaard accessoire voor de handtas en ook Engeland begint stilaan te vallen voor dit nieuwe gadget.

Er zijn twee soorten Handbag Hooks: eentje voor de "standaard" handtas en een voor de zwaardere (tot 10 kilo). De ontwerpen van het sieraad variëren van hout tot keramiek en van glas tot porselein. De onderzijdes zijn voorzien van antislip om schuiven tegen te gaan en eventuele schades aan het tafelblad te voorkomen. Alles designs worden geleverd inclusief een zwart fluwelen buideltje. Ideaal om cadeau te geven dus!

De producten zijn verkrijgbaar via www.lifestylebeauty.net.
Prijzen vanaf € 9,50.

Partner Content