De ideale beautyroutine tegen de eerste tekenen van huidveroudering

Advertorial

Wist je dat de hoeveelheid collageen in je huid vanaf je 25e levensjaar met 1% per jaar afneemt?(1) Dit is een natuurlijk verouderingsproces dat we helaas niet kunnen omkeren. Maar met een aangepaste skincare routine kunnen we wél de eerste zichtbare tekenen bestrijden.

(1) Decreased Collagen Production in Chronologically Aged Skin, NCBI

Stap 1: bescherm je huid met Life Plankton Elixir

Luchtvervuiling, uv-stralen, een ongezonde levensstijl… Niet minder dan 80 % van de vroegtijdige huidverouderingstekenen ontstaat door externe omgevingsfactoren. Die factoren hebben we dus grotendeels zelf in de hand. Door je huid dagelijks de nodige bescherming te bieden, minimaliseer je de impact van factoren van buitenaf.

Het Life Plankton™ Elixir Serum van Biotherm is de eerste stap in je routine. Dit serum is verrijkt met een probiotische fractie van natuurlijke oorsprong dat de huidbarrière helpt beschermen en versterken en de huid revitaliseert. Kortom, ons beste wapen tegen verouderingstekenen die door externe invloeden worden versterkt. Daarnaast versterkt Life Plankton™ Elixir de effectiviteit van je Biotherm Blue Therapy Red Algae dagcrème.
De perfecte eerste stap in je routine.

RIMPELS – 46 %
STEVIGHEID + 48 %
STRALENDHEID + 52 %

*KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN (BIJ 34 VROUWEN NA 8 WEKEN)

Stap 2: versterk de huidelasticiteit met Blue Therapy Red Algae Uplift

Om de werking van het Life Plankton™ Elixir Serum kracht bij te zetten, vul je je huidverzorgingsroutine aan met een dagcrème die zich focust op het hydrateren, beschermen en verbeteren van je huid.

De Blue Therapy Red Algae Uplift Cream van Biotherm ondersteunt de natuurlijke collageenproductie van de huid en pakt anderzijds rimpels en pigmentvlekken aan. De krachtige mix van actieve ingrediënten – liftende rode algen en het verstevigende collageen-peptidefragment – ondersteunt de natuurlijke productie van de eigen collageen- en elastinevezels, waardoor de huid steviger en strakker aanvoelt.

Geniet nu van €10 korting met de code “BEL-BLUETHER1” *

Over Water Lovers

Wist je dat Biotherm zich met het Water Lovers programma als sinds 2012 inzet om meer bewustwording te creëren voor een betere toekomst van onze oceanen? Inmiddels omvat Water Lovers alle aspecten van Biotherms waardeketen, met als doel zowel de formules als verpakking van het merk te verduurzamen; onderzoek doen naar en toepassen van nieuwe recyclingtechnologieën en de ecologische voetafdruk op het waterleven te minimaliseren door middel van geavanceerde biowetenschappelijke technologie.
Meer informatie vind je hier.

*AANBIEDING GELDIG OP HET VOLLEDIGE BIOTHERM ASSORTIMENT, BIJ EEN BESTEDING VAN MINIMAAL € 49 BIJ ICI PARIS XL. GELDIG VANAF 1 MAART TOT 10 APRIL 2021.