Kleding om je zelfvertrouwen te boosten

Door De Redactie

Dankzij interieurarchitecte Sandra zijn gebouwen piekfijn in orde, maar zelf loopt ze er niet altijd stijlvol bij. Als moeder van twee kindjes heeft ze immers niet veel tijd om voor de kleerkast te staan, maar dat wil ze veranderen. Styliste Lien Degol stelt twee outfits samen die Sandra weer het nodige zelfvertrouwen zullen geven.

"Ik probeer echt tijd voor mezelf te maken, anders zal ik daar later spijt van krijgen. Maar ik heb kleding nodig die me weer het zelfvertrouwen geeft om naar buiten te gaan."

Sandra heeft een mooi zandloperfiguur, dus krijgt ze van Lien een outfit die zich aan de vormen van haar lichaam aanpast.

  • De aansluitende roze jurk benadrukt perfect haar smalle taille. Bovendien geeft de kleur haar een jonge maar toch elegante uitstraling.
  • Drukke prints en opvallende juwelen leiden de aandacht af van haar figuur, dus een effen stof zet haar lichaam op een verdiende manier in de kijker.
  • Sandra mag trots zijn op haar lange benen en met het korte rokje en de zwarte pumps kan ze dat tonen.

Roze kleedje Yessica, maten 38-52, 39 euro. Alles bij C&A.

Zwarte pumps Tamaris, maten 36-42, 69,95 euro. Alles bij Torfs.

Oorbellen, 34 euro. Halsketting, 119 euro. Armband, 59 euro. Alles bij Orage.

Sandra heeft natuurlijke krullen, maar het haar oogde droog en broos. Met een laagje kleur zijn de schubben weer dichtgemaakt en krijgt alles weer glans. Ook worden haar lokken opgeknipt, zodat ze een pittig kapsel krijgt. En nu volle wenkbrauwen volop in de mode zijn, worden die van Sandra in een elegante boog geshapet.

Omdat Sandra een drukke agenda heeft, zorgt Lien voor een tweede outfit die niet alleen geschikt is om de kinderen aan de schoolpoort op te halen maar ook om gemakkelijk voor de televisie te zitten.

  • Het is een klassieker, maar donkere kleuren maken Sandra nog slanker dan ze is. Grijs is trouwens een goed alternatief als je geen zwart wil dragen.
  • De sjaal met print zorgt voor een nonchalante maar toch stijlvolle toets.
  • De tuniek past zich aan de vormen van haar lichaam aan en accentueert haar heupen.

Zwarte legging Clockhouse, maten 34-44, 9 euro. Grijze pull Yessica, maten XS-XXL,19 euro. Zwart sjaaltje Clockhouse accesoires, 7 EUR voor 2. Alles bij C&A.

Zwarte bottines Gabor, maten 36-42, 99,95 euro. Alles bij Torfs.

Oorbellen, 69 euro. Ring, 99 euro. Armband met zwarte schakels, 75 euro. Armband met zilveren ovale bolletjes, 69 euro. Alles bij Orage.

Kleding:

Schoenen: Torfs – Hair Styling: Kreatos – Make-up: BE Creative Make Up (exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL) – Brillen: Pearle – Juwelen: Orage

Partner Content