Getty Images

Déze kleur ondergoed draag je best onder witte kleding

Door Jolien Thieleman

Wit onder wit? Beter niet! Wit ondergoed kan doorschijnen onder witte kleding, net zoals rood. Maar welke kleur ondergoed draag je dan wél best onder witte kleding?

Wit = geen goed idee

Je hebt het misschien zelf al gezien of opgemerkt, maar wit ondergoed onder witte kleding dragen, is niet altijd een goed idee. Witte lingerie schijnt steevast door, omdat het dat deel van je lichaam witter maakt dan de rest. Velen kiezen in de plaats voor rode lingerie: rood en wit zouden samen huidkleur moeten nabootsen, maar dat is meestal niet het geval.

Huidkleurig ondergoed

Mocht je nog twijfelen: huidkleurig ondergoed is de beste keuze onder witte kleding. Er zijn verschillende tinten zodat je ongetwijfeld de kleur vindt die bij je huidskleur past.

Kies daarbij voor stofjes die je niet ziet onder je witte outfit, vooral als je strakke kleding draagt. Bewaar je kanten ondergoed dan liever voor een andere gelegenheid en kies voor naadloos. Dé ideale lingerie die je niet onder kleding ziet.

Lichtroze of wijnrood

Heb je een bleke huid? Dan kun je eventueel ook lichtroze, blushkleurige tinten dragen. Wijnrood tot diep violet werken dan weer onder witte kleding als je een donkere huidskleur hebt. Het proberen waard als je huidkleurige lingerie in de was zit!

1

Onzichtbare lingerie

ondergoed witte kleding

H&M, € 22,99 voor een set van twee.

2

Eenvoud siert

lingerie witte kleding

C&A, € 14,99 voor een set van twee.

3

Supercomfort

lingerie onder witte kleding

Sloggi, € 40 voor de bralette en € 16 voor de slip.

4

Met een kantje

witte kleding ondergoed

PrimaDonna, € 89,90 voor de beha en € 39,90 voor de string.

5

Veelzijdig strapless

Etam, € 28,90 voor de beha en € 10,90 voor de slip.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content