Kostuum, colberts, jassen, hemden,… à volonté

Door De Redactie
De herfst-­‐ en wintercollectie 2011 van Van Gils Fashion bestaat uit een ruim aanbod kostuums, colberts, jassen, hemden, truien en chino's. Accessoires als sjaals, dassen, schoenen, lederen tassen en brillen vervolledigen het gamma. Bovendien introduceert Van Gils dit seizoen zijn nieuwste creatie die de erg toepasselijke naam “The New Suit” kreeg.

De herfst-­‐ en wintercollectie 2011 van Van Gils Fashion bestaat uit een ruim aanbod kostuums, colberts, jassen, hemden, truien en chino’s. Accessoires als sjaals, dassen, schoenen, lederen tassen en brillen vervolledigen het gamma. Bovendien introduceert Van Gils dit seizoen zijn nieuwste creatie die de erg toepasselijke naam “The New Suit” kreeg.

Met “The New Suit” toont Van Gils opnieuw zijn innovatieve karakter. Het ontwerp verenigt op sublieme wijze formeel en informeel. Robert Meijer, CEO Van Gils Fashion : “Mannen zoeken steeds vaker naar een meer informele, smart casual look, zonder daarbij aan stijl in te boeten. Ongedwongen en vlot maar toch voldoende zakelijk. “The New Suit” is hét antwoord op deze behoefte. Het is een driedelig pak dat bestaat uit drie verschillende stoffen. Door de zorgvuldige samenstelling vormt het pak één geheel : het ultieme voorbeeld van de New Formal look.”

 

Image_2

Image_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partner Content