Laarzen voor elke kuit

Laarzen voor elke kuit

Duoboots is een handige website waar je laarzen kunt kopen die eruitzien alsof ze voor jou gemaakt zijn. Afzakkende laarzen, knellende ritsen en ingezakte enkels behoren voorgoed tot het verleden!

Hoe vind je de ideale laars bij Duoboots? Je meet het breedste deel van je kuit en geeft je schoenmaat op, je kiest uit 19 modellen de laarzen die jij leuk vindt (er zijn tot 21 kuitmaten beschikbaar!) en je bestelt online. Wij hebben alvast meteen onze keuze gevonden!

Leuke extra service: abonneer je op de nieuwsbrief, en je krijgt de laatste nieuwe trends en stylingtips in je mailbox. En ben je binnenkort in Bath of in Londen, ga dan eens langs in een van de Duoboots stores.

Heb je toch nog een vraag en wil je het liefst in het Nederlands verdergeholpen worden? Dat kan: stuur je vraag via e-mail naar info-be@duoboots.com. Er wordt ook werk gemaakt van een Europees telefoonteam dat je in je eigen taal te woord kan staan, maar daarop is het voorlopig nog even wachten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)