Laat je inspireren!

Door De Redactie

Van gratis Libelle workshops, boeiende kookdemonstraties, shoppen in kerstsfeer tot een optreden van Els De Schepper... Dit mag je allemaal verwachten op Libelle Winterfair!

Win de mooiste kersttafel?

Doe mee met onze grote wedstrijd tafeldecoratie i.s.m. Blokker! Jouw feestelijk gedekte kersttafel wordt door onze jury beoordeeld. Als je bij één van de winnaars bent, mag je alles waarmee je de tafel gedecoreerd hebt, mee naar huis nemen.

Gezellig babbelen met de Libelle-redactie?

Kom naar het Libelle plein en ontmoet de redactie. Wij helpen je met het inpakken van je kerstcadeaus. Heb jij een bijzonder verhaal te vertellen? Laat het ons weten en misschien lees je het straks in Libelle.

Gratis stijladvies met e5 mode

Tijdens de workshop "stijladvies" van e5 mode krijg je slimme tips en handige trucjes om de perfecte outfit samen te stellen. e5 mode laat je ook graag meegenieten van haar nieuwe collectie, die je kan bewonderen in een shop van maar liefst 150m²! In je Libelle goodiebag vind je bovendien een kortingsbon die je kan gebruiken op de beurs, in een e5 mode-filiaal of in de webshop www.e5mode.behttp://www.e5mode.be.

Boeken en dvd's met 5 euro korting

Op zoek naar een goed boek of een leuke dvd? Ga dan zeker langs de stand van eci.be. Je krijgt er 5 euro korting vanaf een aankoop van 35 euro én een gratis goodiebag. Wie ter plaatse lid wordt van eci.be, mag twee gratis boeken uitkiezen en krijgt er een extra geschenk bovenop. Libelle Club-leden kunnen bovendien op de Libelle Club-stand terecht voor een afhaalbon waarmee ze op de eci.be-stand een gratis boek krijgen.
www.eci.be

Véél cadeautjes

Gratis Libelle schort en goodiebag, boordevol verrassingen!*

Gratis workshops

 • Bloemschikken: samen met professionele bloembindsters Nelleke Bontje en Gudrun Cottenier (bekend van Libelle Bloemschikken) maak je stap voor stap de mooiste kerstdecoratie.
   
 • Ringroosjes maken: in nog geen halfuurtje tover je een roosje van fimo tevoorschijn om je ring mee te versieren.
   
 • Theelichtjeshouder maken: knutsel onder begeleiding van de Mozaiekwinkel een originele, sfeervolle theelichthouder in elkaar.

9 workshops = 2.000 gratis plaatsen

 • make-up- en stylingadvies
 • bloemschikken
 • cupcakes maken
 • feestslingers naaien
 • ringen versieren

Hoe deelnemen?
Deelname is gratis. Inschrijven kan enkel ter plaatse om 10 uur en om 12.30 uur aan de Libelle inschrijfbalie. Wees er op tijd bij want het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol! Inschrijven kan alleen persoonlijk en voor maximaal één workshop per keer.
 

Sofie goes jazzy

Soulstem Sofie brengt met haar vaste pianist Hervé Martens de beste songs van Ella Fitzgerald en Burt Bacharach. Jazzy, puur en ingetogen: dit voorproefje van haar nieuwe cd 'From Ella to Bacharach" zal je zeker kunnen smaken!

Vrijdag 16 november om 16u.

En ook…

 • heel veel gezellige winkeltjes
 • Libelle-chef Ilse
 • kinderworkshops en -animatie in het weekend

Elke exposant beslist zelf of ze een bancontacttoestel voorzien of niet. Maar aan de infobalie voorzien we een bancontactoestel waar je geld cash kan gaan afhalen.

 

 

*zolang de voorraad strekt

Partner Content