Fris, vrolijk én trendy, de Bel&Bo-trui. Nu te koop met exclusieve korting!

Door Rani Merckx

Kan jouw garderobe wel een fris lentebriesje gebruiken? Dankzij het truitje van Bel&Bo verdwijnen die grauwe wintermaanden als sneeuw voor de zon, en breng (of liever: word) jij het zonnetje in huis! Want de lentetrui is fris, vrolijk en energiek. Nét wat jij nodig hebt na die lange, koude winter!

Een streepje lente in je garderobe

Met de lente in zicht dromen wij van vrolijke kleurtjes. In de tuin, in ons interieur, maar ook in onze garderobe, want niets verjaagt die winter blues beter dan een energieke en vrolijke outfit!

Wij halen alvast de Bel&Bo-trui in huis, die niet alleen warm genoeg is om frisse lentebriesjes te trotseren, maar ook ontzettend leuk dankzij het kleurrijke strepenpatroon!

En wat extra fijn is:

Je hebt de keuze uit twee kleurencombinaties: zachtgroen met lichtroze en goud of blauw met geel en goud. Voor welke combinatie ga jij?

De Bel&Bo lentetrui is er in twee combinaties: zachtgroen met lichtroze en goud of blauw met geel en goud.

 

Pronk nu aan een spotprijsje

  • Bestel je trui in de webshop van Bel&Bo: surf naar www.bel-bo.be/libelle en kies je favoriete trui uit. De korting wordt automatisch verrekend.
  • Of ruil de bestelbon, die je deze week in Libelle vindt, in bij een Bel&Bo winkel in jouw buurt, en ontvang 10 euro korting bij aankoop van je lentetrui. Zo betaal je slechts 24,99 euro in plaats van 34,99 euro!

Op is op

Deze afhaalactie is geldig van 9 februari tot en met 7 maart 2021, zolang de voorraad strekt. Haal jouw exemplaar dus snel in huis!

Ook mooi:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content