Libelle test uit: beschermende Glow Spray van Sans Soucis

Door Jolien Thieleman

Dit voorjaar lanceert beautymerk Sans Soucis de Glow Spray, die belooft je huid een mooie, gezonde glans te geven en haar tegelijkertijd te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. We waren zo benieuwd dat we ‘m meteen hebben getest!

Wat is het?

De Glow Spray van Sans Soucis is een gelaatsspray met drie werkingen:

  • Fixatie: de spray zorgt ervoor dat make-up langer blijft zitten en geeft een natuurlijk, minder poederig resultaat.
  • Hydratatie: thermaal bronwater en verzorgende elementen geven je huid extra verfrissing en hydratatie.
  • Bescherming: de glansspray bedekt de huid met een beschermend laagje en gaat irritatie, ontstekingen en vroegtijdige huidveroudering tegen. Hij kalmeert je gelaat en ondersteunt de ontwikkeling van je huidcellen.

Sans Soucis voegde bovendien glinsterende deeltjes aan het product toe om je huid een mooie, gezonde glans te geven. Het product bevat geen parabenen of minerale oliën en is niet op dieren getest.

Hoe gebruik je het?

Het gebruik kan bijna niet eenvoudiger zijn: je schudt de flacon, sluit je ogen en sprayt vervolgens wat product over je gelaat. Dat kan meteen na het reinigen om de huid te hydrateren en beschermen, maar ook na het aanbrengen van je make-up voor een fixerend glanseffect.

Het resultaat

Redactrice Jolien: “Op dagen dat mijn huid droog en dof aanvoelt, kan ze gerust een opkikkertje gebruiken. De Glow Spray voelt alvast erg fris aan en ruikt lekker, zonder té geparfumeerd te zijn. Het product trekt snel in en voelt absoluut niet plakkerig aan. Je ziet dat de huid een mooie, gezonde glans heeft gekregen, terwijl het zeker niet opvalt dat er een laagje op je gezicht ligt.

Ik testte de spray ook na het aanbrengen van mijn make-up en hij doet wat hij belooft: de spray doet de make-up (foundation en poeder in het bijzonder) erg natuurlijk ogen en zorgt ervoor dat alles perfect blijft zitten. Een handige tip: hou de spray zo’n 30 centimeter van je gezicht en spray voorzichtig, anders komt er te veel product op je huid terecht.”

Prima product?

De voordelen

  • De Glow Spray is bijzonder makkelijk aan te brengen en ruikt subtiel naar perzik en bloemen.
  • Hij trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel na.
  • Na gebruik voelt de huid minder droog aan en zie je een mooie, gezonde glans verschijnen, terwijl het niet opvalt dat er parelmoerdeeltjes op je gezicht zitten.
  • Je kunt de spray gebruiken op een gereinigd gelaat om te hydrateren en te beschermen, maar ook na het aanbrengen van je make-up: het resultaat is natuurlijk, minder poederig en alles blijft perfect zitten.
  • Het product bevat geen parabenen, minerale oliën en is niet op dieren getest.

Het nadeel

  • Je houdt de spray best zo’n 30 centimeter van je gezicht en sprayt maar beter voorzichtig als je niet te veel product op je huid wilt krijgen.

 

Afbeeldingsresultaat voor sans soucis glow spray

Glow Spray van Sans Soucis (€ 9,95 – shop ‘m hier).

Ook getest door Libelle:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content