De lingerielijn van Karen Damen: onze favorieten

Creatieve duizendpoot en de immer goedlachse Karen Damen opende gisteren een nieuwe pop-up store van het lingeriemerk Sapph. Meer nog: je kunt er haar eerste eigen lingeriecollectie shoppen: ‘The Perfect Collection’. Kammenstraat, Antwerpen? We komen eraan!

Perfect imperfect

Iedereen wil een strak lichaam, mooi glanzend haar, een perfect gezin en dito wagen, huis en garderobe. Maar niemand is perfect en dat hoeft ook helemaal niet. Dat besefte ook Karen zelf na haar tv-programma op VIJF ‘Perfect’. Wat wél iedereen kan, is goed zittende lingerie dragen. Met dit in het achterhoofd ging Karen aan de slag: een collectie ontwerpen die voor iedereen perfect comfortabel aanvoelt. “Iedere vrouw wil lingerie waarbij hetgeen je niet wil tonen wordt verborgen en datgene toont waar je trots op bent,” aldus Karen’s motto.

Onze favorieten

In haar ‘The Perfect Collection’ brengt Karen alle elementen samen die voor haar belangrijk zijn: kleuren, stoffen en modellen.  Resultaat? Een uitgebreide collectie die we het liefst allemaal in onze ladekast zien liggen. Helaas is onze kast ook niet perfect, maar deze drie kunnen we écht niet laten liggen:

Sierlijke beha met rustige kleuren en sprekende details

€ 49

Bohemian chic badpak met gouden details

€ 89

Loungejurkje in comfortabele, zachte stof

Benieuwd wat Karen zelf graag aantrekt op Valentijnsdag? Ontdek het hier:

 Lees meer:

Vorig artikel
VIDEO: Familie Obama neemt afscheid met emotionele speech
Volgend artikel
Schattig: Pasgeboren spruit heeft een wel heel bijzondere moedervlek

Bestel je verzorgingsproducten met € 5 korting bij dé online apotheek, Farmaline

Ben je al aan het wegdromen van je vakantie, maar zijn de voorbereidingen een ware nachtmerrie? Farmaline, dé online apotheek voor België, helpt je bij het uitkiezen van je reis-essentiels! Ontdek snel jouw favoriete producten en kies uit Farmalines groot assortiment aan kleine prijzen! Daarbovenop geniet je dankzij deze Shedealsaanbieding van € 5 korting vanaf een minimumaankoop van € 50.

€1.00 €1.00