Look van de maand: pittig met een print van e5

Door Rani Merckx

Mooi aan de schoolpoort, op het werk of tijdens een etentje met vriendinnen: de e5-look van deze maand is er eentje die iedereen flatteert, voor welke gelegenheid ook. En met een printje hier en daar ben je zo klaar voor het najaar!

Probeer een print

Er zijn heel wat modetrends die vloeiend overgaan in echte klassiekers. Denk aan de spijkerbroek, de witte blouse, the little black dress... Maar ook kledingstukken met opvallende prints horen in het rijtje thuis. En een print op de juiste plaats zet je troeven éxtra in de kijker!

Laat je inspireren

Ook de Libelle-collectie barst van kleuren, materialen én prints. In deze video toont Libelle-styliste Catherine Mys je deze prachtige look uit de Libelle e5-collectie:

Kopieer de look

Ben je, net zoals wij, helemaal gek op deze outfit? Goed nieuws: je vindt ‘m online én in alle e5-winkels. Shoppen maar!

1

Een casual blauwe broek met brede pijpen

54,95 euro – bekijk ‘m hier.

2

Marineblauwe bomberjas met bloemenmotief in brokaatstof

69,95 euro – bekijk ‘m hier.

3

Kaki blouse met roze stippen

44,95 euro – bekijk ‘m hier.

Win deze outfit!

Is deze outfit je – letterlijk – op het lijf geschreven? Fijn! Dankzij Libelle en e5 mode kun jij ’m winnen! Gewoon een sms’je sturen en wie weet schitter jij straks – gratis en voor niets – in je nieuwe outfit.

Waag hier je kans!

Ook mooi voor het najaar:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!