Look van de week: casual daim

Door Sanne De Lee

Een kleerkast vol, maar geen idee wat aan te trekken? Wij geven elke week inspiratie. Deze week: casual daim!

Daim is aan een ware opmars bezig. Het past perfect in de seventiestrend die je nu overal ziet, maar je kunt het ook casual combineren. Zoals deze look met sneakers en een jeanshemdje.

 

ootd-1

Benieuwd waar je deze look kunt shoppen? Klik snel door!

 

BettyBarclay_04_89.99EUR

Geen etiket of wasvoorschriften in je suede kledingstuk? Draai het binnenstebuiten, was het niet hoger dan 30°C, gebruik vloeibaar wasmiddel en stel je machine in op een handwasprogramma. (Betty Barclay, € 89,99)

 

object 59,95

Met een jeanshemd kun je eindeloos variëren: onder een trui, als vestje, met een opvallende ketting onder het kraagje, in een broek met hoge taille, met de mouwen opgerold, … (Object, € 59,95)

 

39,95 VM

Superhandig, zo’n kleine schoudertas. (VERO MODA, € 39,95)

 

zara 39,95

Sneakers zijn nog steeds de comfortabelste trend van het moment. Deze stijlvolle exemplaren draag je zelfs moeiteloos naar kantoor: onder een eenvoudig zwart jurkje, bijvoorbeeld. Of – voor de durvers – een eenvoudig broekpak. (Zara, € 39,95)

 

STORIES SS16 ACC 3

Een riem creëert een horizontale lijn in je silhouet: brede heupen worden zo optisch breder, een buikje wordt boller. Draag je riem dus het best op het smalste deel van je lichaam om dat extra in de verf te zetten. (& Other Stories, € 29)

 

VALENTINAPOUDRE_86,04EUR_50ml_ICIPARISXL

Valentina Poudre is een ideaal parfum voor wie houdt van een wat poederige geur. Terracotta, iris en vanille vormen de hoofdnoten. (Valentina Poudre, € 86,04/50 ml)

Partner Content