8 merken met een verhaal

Samen met Juttu

Lifestylewinkel JUTTU – Fins voor “verhaal of wist-je-datje” bundelt een zestigtal verrassende merken met een verhaal die creativiteit, kwaliteit en fris design centraal stellen. De ideale plek om nieuwigheden te ontdekken. Wij geven alvast inspiratie!

1

Armed Angels

Armed Angels steunt Indiase katoenboeren, helpt hen overstapen naar biologische landbouw en betaalt hen een eerlijk loon. Op die manier wil het merk tegengewicht bieden voor alle fast fashion die gemaakt wordt in erbarmelijke omstandigheden.

Jurk – Armed Angels, € 89,90

2

Matt & Nat

Vergis je niet: deze handtas is wel degelijk van nepleder. Het Canadese Matt & Nat produceert volledig diervriendelijk en gebruikt dus ook geen enkel dierlijk bestanddeel voor haar handtassen en accessoires.

Handtas – Matt & Nat, € 89

3

HK Living

Bloemen die nooit verwelken? Geen probleem: dit glazen exemplaar van HK Living is prachtig om naar te kijken en blijft -als je ‘m tenminste niet hard laat vallen- eeuwig mooi.

HK Living, € 19,95

4

Cîme

De verzorginsproducten van het Belgische Cîme zijn biologisch en ook geschikt voor de gevoelige huid. Deze balsem werkt verzachtend en herstellend. Ideaal voor dagelijks gebruik en bij elk pijntje.

Balm – Cîme, € 14,75

5

Nümph

Het Deense Nümph maakt kleding voor vrouwen die zowel sterk als kwetsbaar zijn, zowel lief als onafhankelijk. Karaktervolle vrouwen, kortom. Combineer deze printbroek met een fijn gebreid truitje of een wit hemd. Sneakers eronder, en klaar!

Broek – Nümph, € 69,95

 

6

P & T

Deze heerlijke zwarte-theemengeling van P & T is jouw ideale ochtenddrankje: het geeft energie en helpt je ontwaken. Liever iets anders? Geen nood: P & T heeft oneindig veel variaties aan wereldwijdde, handgeplukte biothee!

Thee – P & T, € 15

7

Serax

Serax is een Belgisch collectief van nationale én internationale ontwerpers en wil vernieuwend en toegankelijk design brengen. Deze ‘iki doll’ vaasjes staan vast prachtig op jouw dressoir of salontafeltje.

Vaas – Serax, € 8,95, € 11,95 en € 17,95

8

All The Luck In The World

All The Luck In The World brengt originele juweeltjes van hoogwaardig materiaal. En ze brengen ook nog eens geluk!

Ketting – All The Luck In The World, € 35

Alle producten zijn verkrijgbaar in de Juttu-winkels in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Roeselare of op www.juttu.be.

Juttu viert feest!

Juttu breidt in sneltempo uit: op 2 maart opent een gloednieuwe winkel in Brussel (Guldenvlieslaan 26-28) en op 23 maart is Gent (Kouterdreef 2) aan de beurt. Om dat te vieren, scoor je tussen 7/03/2018 en 18/03/2018 de fashion-collectie met 10% korting!