Met deze tips wordt je zomerkledij winterproof

Door De Redactie

Is het al te koud buiten, maar wil je die leuke zomerkledij toch nog niet uit je kast halen? Geen zorgen, want met enkele handige tips kun je die luchtige stukken het hele jaar door dragen!

1. Panty-tijd!

De tijd van blote benen is dan misschien voorbij, maar dat wil niet zeggen dat je daarom geen zomerrokjes meer mag dragen. Integendeel, leuke [LINK_TEXT id=1] houden je benen niet enkel lekker warm, maar geven ook meteen wat kleur aan je outfit. Voor de durvers onder ons: draag panty's in je sandalen. Zomers én trendy!

2. De kracht van bloemen

Tijdloos en seizoenloos, de bloemenprint is het allemaal. Gecombineerd met een jas of cardigan kan je elke temperatuurschommeling aan en een paar winterlaarzen geeft bovendien een stoer kantje aan je romantische uitstraling.

3. Laagjes

Tijdens de herst- en wintermaanden is het belangrijk om jezelf in laagjes te kleden, en kleurrijke topjes en t-shirts zijn hiervoor onmisbare elementen. Je kunt zelfs die mooie [LINK_TEXT id=2] van vorig jaar met een warme sweater combineren. Op die manier hoeft dus niets in de kast te blijven liggen.

4. Een zacht pelsje

Dé tip om je zomeroutfit een winterse uitstraling te geven: faux fur of nepbont. Het is niet alleen warm, maar oogt ook enorm stijlvol. Geen voorstander van bont? Ga dan voor een zakelijke of kleurige blazer.

5. Een mouw aan passen

Zelfs mouwloze jurkjes kunnen heel gemakkelijk winterproof worden gemaakt. Combineer gewoon met een haltertrui met lange mouwen en verbaas familie en vrienden met je aangepaste outfit.

6. Maxi-plezier

Heb je deze zomer een maxirok gekocht? Goed nieuws, want dit kledingstuk beschermt je benen niet alleen tegen zonnestralen, maar ook tegen de bijtende novemberwind. Maximaal plezier dus!

7. Sjaals, sjaals, sjaals!

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, de sjaal blijft een vaste accesoire om je outfit op te fleuren. Ideaal om te combineren en nog beter om ermee te experimenteren! Proberen maar!

Partner Content