Met Woody de zomer in

Door De Redactie
Woody is al helemaal klaar voor de zomer. Het Belgische merk van grappige, modieuze en hoogkwalitatieve slaapmode voor het hele gezin pakt uit met drie nieuwe thema's: de neushoorn, de zeekrab en de dashond spelen de hoofdrol in de nieuwe collectie.

 

 

Woody is al helemaal klaar voor de zomer. Het Belgische merk van grappige, modieuze en hoogkwalitatieve slaapmode voor het hele gezin pakt uit met drie nieuwe thema’s: de neushoorn, de zeekrab en de dashond spelen de hoofdrol in de nieuwe collectie.

Elk thema is gelinkt aan een kleurgroep die helemaal op de modetrends inspeelt.

FRISSE KLEUREN VOOR DE NEUSHOORN

Opgepast, de neushoorn komt eraan. Deze kolos uit Afrika ziet er gevaarlijk uit met die grote hoorn op zijn kop, maar wees gerust, hij zal je niet opeten want hij is overtuigd vegetariër. Lila, warm oranjerood, watergroen, felgroen en veelkleurige streepjes typeren dit thema.

WATERAVONTUREN MET DE KRAB

In elke zomercollectie van Woody schuilt een waterthema. Deze zomer komt de krab eraan gekropen. Deze grappige beestjes houden ‘s avonds graag een party. Dan dansen ze op de bodem van de oceaan, aangemoedigd door de zeesterren. Ze knippen ritmisch met hun scharen en draaien heel gek met hun bolle ogen. De krab zelf is in geel en rood uitgevoerd, op een blauwe achtergrond, variërend van lichtblauw, turkoois tot marineblauw.

DASHOND OP DE FIETS

Als je korte pootjes hebt, moet je er iets op vinden om wat sneller vooruit te geraken. Onze Woody dashond – denk lange worst met korte pootjes en lange oren – is niet van gisteren. Hij zit kaarsrecht op 2 zijn fiets en hij gaat met zo’n rotvaart vooruit dat zijn oren ervan gaat flapperen, als een vlag bij 7 beaufort. Soms haalt hij ook kunstjes uit, op de rug van een andere hond. De roestbruine dashond staat beeldig op een flashy achtergrond van felgroen of fuchsia.

Meer info en verkoopspunten: www.woody.be

 

pers_woody-06

pers_woody-06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partner Content