Moet je zien: mooie witte kleedjes voor ieder lichaamstype

Moet je zien: mooie witte kleedjes voor ieder lichaamstype

Eentje voor het werk, eentje voor speciale gelegenheden, eentje voor een uitje met de vriendinnen: iedere vrouw heeft wel minstens één little black dress in haar kast hangen. Maar nu de dagen wat langer worden en de zon volop schijnt, gooien we het graag over een andere boeg, en grijpen we eerder naar witte kleedjes.

Hieronder vind je de mooiste exemplaren voor ieder lichaamstype!

De leukste witte kleedjes van zomer 2018

1Peervorm: A-lijn jurk met structuur

Voor vrouwen met bredere heupen zijn rechte jurken een échte nachtmerrie. Een A-lijn jurk is dan precies wat je nodig hebt. En al zeker als er wat ‘structuur’ in zit. Zoals een kleedje met een plooirok of kant bijvoorbeeld.

Je vindt het hier!

2Appelvorm: accentueer je taille

Opteer voor een jurk met een riempje of eentje die je taille accentueert, zodat je het smalste deel van je lichaam in de verf kunt zetten. Een kleedje met blote schouders en een lengte tot aan de knie, zorgen ervoor dat je je ‘minpuntjes’ zelfs nog minder ziet.

Je vindt het hier!

3Zandloperfiguur: modieus en met klasse

Vrouwen met een zandloperfiguur hebben zeer snel dat va-va-voom-gehalte als ze iets té schaars gekleed zijn. Onze tip: kies voor een iets klassiekere en meer geklede, maar toch sexy look.

Je vindt het hier!

4Klein van gestalte: go mini

Een mini-jurk is een manier om een klein beetje vals te spelen, want zo lijken je benen toch wel een pak langer. Let wel: het kleedje mag niet te strak zitten! Want de combinatie van strak en mini is niet meteen ideaal als je het stijlvol wilt houden.

Je vindt het hier!

5Groot van gestalte: de midi-jurk is voor jou gemaakt

Je zal vast lachen als we jou een maxi-jurk aanprijzen, want zelfs deze modellen zijn voor jou niet lang genoeg. Een midi-jurk is een betere keuze: want of deze nu tot je kuiten of je knieën komt, je blijft er met dit model hoe dan ook chic uitzien.

Je vindt het hier!

Bron: purewow.com – Beeld: gettyimages.be

Ook lezen:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)