Naakte mannen zoeken kostuum

Door De Redactie
Als je donderdagochtend 18 oktober richting Antwerpen rijdt en je merkt een paar naakte mannen op langs de baan hoef je niet direct te panikeren. Je zit niet al slapend achter het stuur! Het gaat gewoon om een stunt van modemerk Suitsupply dat op 11 oktober zijn eerste filiaal opende in België. Ter promotie worden tientallen naakte zakenmannen op belangrijke invalswegen gedropt.

Suitsupply wil via deze promotiecampagne meteen indruk maken op de consument. De oprichter van het modemerk legt de stunt als volgt uit: “De naakte zakenmannen kunnen we in no time in het pak steken. Onze expertise is een kostuum dat perfect aansluit bij de anatomie van de klant. Eenmaal in de winkel staan kleermakers stand-by en wordt het pak razendsnel vermaakt. Hiermee wordt ingespeeld op de zakenman die minder tijd heeft en belang hecht aan vakkundige en snelle service. Je pak is pas klaar terwijl je wacht, ideaal als je niets hebt om aan te trekken.”

Het modemerk is van oorsprong afkomstig uit Nederland maar wil binnen dit en tien jaar verschillende filialen in verschillende Europese landen openen. En een eerste buitenlandse winkel komt er dus op de Antwerpse Frankrijklei.

Wil jij zeker zo’n naakte zakenman tegen het lijf lopen? Begeef je dan op donderdag 18 oktober tussen 7.30 en 9.00u naar de Amerikalei aan de tunnel, het kruispunt Plantin en Moretuslei, het kruispunt Metropolis, het begin van de Italiëlei en de afrit E19 en het Albertpark. Daar zullen alle “vrijwilligers” post vatten!

Meer info: www.suitsupply.nl

 

Partner Content