Natuurlijk mooi zonder make-up

Door De Redactie

Eens zin om een dagje je make-up ritueel over te slaan? Dat is een geweldig idee. Want ook je huid heeft even rust nodig, zo’n twee dagen per week zonder make-up doet wonderen. Voor die dagen zonder zijn er verschillende manieren om er op een natuurlijke manier mooi uit te zien.

 

 

 

 

 

 

Verzorg je gezicht

Een verzorgd voorkomen is  vooral een verzorgde huid. Was je daarom ’s morgens en ‘s avonds met koud water want dat sluit de poriën. Gebruik een milde gezichtsreiniger, let wel op dat hij is aangepast aan jouw[LINK_TEXT id=1][LINK_TEXT id=2] Gebruik dagelijks een [LINK_TEXT id=3] die ook beschermd tegen de zon. Zo verminder je de veroudering van je gezicht door de zon. Verzorg je gezicht af en toe eens met een [LINK_TEXT id=4] deze doet wonderen voor je huid. Een laatste tip: blijf met je handen van je gezicht. Door veel te wrijven of te krabben aan je gezicht stimuleer je vet op je gezicht en maak je meer kans op acne.

Verzorg je wenkbrauwen

Het eerste wat je moet doen is de natuurlijke vorm van je [LINK_TEXT id=5] aanvaarden. Iedereen heeft een andere vorm, probeer deze te behouden als je epileert. Als je geen make-up draagt is het belangrijk om er verzorgd uit te zien, dus zorg ervoor dat je de groei van je wenkbrauwen bijhoud. Epileer natuurlijk ook niet te veel want dan lijken ze al snel onnatuurlijk en krijg je een strenger uiterlijk.

Verleng je wimpers op een natuurlijke manier

Mooie lange wimpers zorgen voor een mooie open blik en trekken de aandacht naar je ogen. Ideaal als je een dagje zonder make-up inlast. Hiervoor heb je zeker geen [LINK_TEXT id=6] nodig, het kan ook op een natuurlijke manier met [LINK_TEXT id=7]. Wil je je wimpers versterken en laten groeien smeer dan ’s avonds met behulp van een oorstokje wat vaseline op je wimpers. Was de vaseline de volgende ochtend rustig met water weg en herhaal dit elke dag. Na een maand zal je zien dat je donkerde en langere wimpers hebt.

Verzorg je lippen

Voorkom gekloofde en [LINK_TEXT id=8], ze zorgen ervoor dat je er onverzorgd uitziet. hydrateer ze daarom regelmatig met een lippenbalsem of geef ze eens een zachte massage met een vochtige tandenborstel. Je zal meteen mooie en volle lippen hebben.

Lach en wees blij met jezelf

Er goed uit zien betekend niet enkel dat je zorg moet dragen voor je lichaam, maar ook voor je geest. Voel je goed en wees blij met jezelf. Je zal dat dan ook zeker uitstralen en er zelfzekerder uitzien. Onze laatste tip is [LINK_TEXT id=9], een vrouw die lacht, blijkt er onweerstaanbaar uit te zien voor mannen.

Lees meer:

[LINK_TEXT id=10]

[LINK_TEXT id=11]

Partner Content