Pittige print: Zo flatteert ie jouw figuur!

Libelle & Paprika en Cassis

Opvallende prints zijn supertrendy dit najaar. Ook de collecties van Paprika en Cassis hullen zich in een klein motiefje, weelderige bloemenprint of strakke streep. En hoe je die prints het beste draagt, lees je hier:

Want jawel, de juiste print op de juiste plaats zet je troeven éxtra in de kijker.

5x zo draag je een print

Camoufleren is de kunst

Heb jij een klein buikje, bredere heupen of een ‘bovenarm-complex’? En wil je jouw ‘probleemzone’ graag wat verdoezelen? Dan houd je best rekening met welke print je kiest. Want:

  • een fijne, drukke print camoufleert
  • een grote print legt de focus op je probleemzone.

De perfecte print:

Tuniekjurk met bloemenprint (€ 69,99 – bekijk het hier)

Optische illusie

Ga je voor het streepjesmotief? Houd dan in het achterhoofd dat horizontale strepen verbreden en verticale versmallen. En dat geldt niet alleen voor de print van je kledij. Ook ritsen, riemen en juwelen creëren optische lijnen die je lichaam uit evenwicht brengen. Zoek naar verticale strepen, en je zit goed!

Denk donker

Het is algemeen geweten: donkere kleuren maken je slanker. En dat is niet anders bij een print. Ga je voor een donkere broek met een drukbezette print? Dan doet dat wonderen voor je iets zwaardere boven- of onderbenen, of bips!

Bedrukt jasje (€ 79,99 – bekijk het hier)

Oog voor detail

Hoe drukker het geheel, hoe minder de details opvallen. Ga dus voor een print met een grote dichtheid om je ‘probleemzone’ te camoufleren. Dus: hoe drukker de print (hoe meer bloemetjes dicht bij elkaar staan bijvoorbeeld), hoe beter! Wil je net iets in de verf zetten? Dan doen prints die ver van elkaar verspreid staan the trick.

Blouse met bloemenprint (€ 54,99 – bekijk het hier)

Jonge bloemetjes

Ben je een beetje petite? Let dan op met een bloemenprint. Dat maakt wel heel erg jong. En het is uiteraard altijd leuk als mensen je jonger inschatten, maar je wilt vast niet als een meisje afgeschilderd worden.

Blouse in bedrukte voile en bloemenprint (€ 25 – bekijk het hier)

Koop met korting

Scoor jouw print bij Cassis of Paprika tijdens de National Shopping Day op zaterdag 14 oktober. Dankzij je exclusieve shoppingpas, die je vanaf 12 oktober bij je Libelle vindt, geniet je van 20 procent korting! Een aardig centje uitgespaard, en je bent helemaal mee met de trend!

Ook mooi voor het najaar: