8 ideale zomeroutfits: pronken met jouw rondingen

8 ideale zomeroutfits: pronken met jouw rondingen
Carefree young woman enjoying a beautiful summer day by the river.

Wij dragen óók graag tentjurken. Zo van die luchtige kleedjes waar alles lekker los zit. Maar toegegeven, ze zijn niet de meest vriendelijke voor ons figuur. Wanneer we wat meer willen pronken, grijpen we dan ook liever naar deze acht zomerse stijlen.

1Taille in de verf met de wikkeljurk

Naast de tentjurk, is ook dit een van onze favoriete zomerjurken: de wikkeljurk. Waarom? Ze staat werkelijk iédereen. Deze zomer is het trouwens hip om een wikkelbroekpak te dragen: even vrouwelijk, even comfortabel!

Gorgeous in grey

ASOS wikkelbroekpak met bloemenprint – € 62,99.

2Lengte creëren met verticale strepen

Een eenvoudig visueel trucje en is -hoera!- deze zomer volop in de mode: verticale streepjes. Kies voor een hoge taillebroek of -rok en je hebt een dubbel verlengend effect.

Meagani’s moda

Taillebroek Opus Makani – € 69,95.

3Mooi monochroom

Jezelf van kop tot teen in dezelfde kleur kleden, blijft een cadeau voor elk figuur. Een gestroomlijnde look, makkelijk zelf samen te stellen!

Wait, you need this

Jumpsuit – Atelier R, € 74,99.

4Een cropped top kan!

“Een kort topje tot boven de navel? Niets voor mij”, horen we je denken. Fout! Want draag je zo’n top op de juiste manier, dan doet ‘ie wonderen voor je lichaam. Je hoeft heus geen blote buik laten zien in combinatie met een hoge taillebroek – of rok.

See Anna Jane

Cropped top en rok-ensemble – € 118,38

5Gouden combo: strakke shirt + A-lijn rok

Doen in élk seizoen: een strakkere top met een hoge A-lijn rok. Deze combinatie stelt nooit teleur en creëert een mooi zandloperfiguur.

Girl with curves

Sandro A-lijn rok – € 175

Set van 2 T-shirts – € 9,99

6Alle ogen op je favoriete lichaamsdeel

Je goed voelen in een zomerse outfit? Dan accentueer je waar jij trots op bent. Hou je van een mooi decolleté, maar leg je niet graag te veel aandacht op je dijen? Kies dan voor een uitgesneden V-hals, in combinatie met een wat minder strakke rok.

Ciao Christiana

Sina jurk met v-hals – € 89,95

7Losjes over de schouders

Ben je trots op je gebruinde benen? Dan is een kortere ‘shift dress’ iets voor jou. Eleganter dan de tentjurk en je kunt er zoveel kanten mee op. Het verbergt een eventueel buikje en in combinatie met een sleehak kun je er zo mee naar een feest.

Pretty in the pines

 

Korte jurk van YAS – € 69,99

8De riem erop

Nog geen goede riem in je kleerkast hangen? Laat dit dan jouw zomerse investering zijn. Lange en middellange jurken zijn volop in de mode, maar vaak gaat de taille erin verloren. Een klassevolle riem rond je middel doet wonderen!

Gal meets glam

Jurk met tailleriem – € 79,95

Lees meer:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)