Roberto Cavalli binnenkort bij H&M

Door De Redactie

Wie al zenuwachtig aan het aftellen is tot de dames- en herencollectie van Roberto Cavalli in de H&M-winkelrekken ligt, is het nog even wachten tot 8 november. Maar Cavalli en H&M lichten nu alvast een klein tipje van de sluier op om de interesse warm te houden!

Roberto Cavalli, H&M en regisseur Johan Renck kozen ervoor om een commercial te maken waarin de "ultimate fashion party" te tonen. In het filmpje zijn verschillende modellen en familieleden van Cavalli zelf te bespeuren.

"De commercial sprankelt van de positieve energie op deze eternal party de la mode. Een flamboyant "fashion fiesta" met mensen die, gekleed in luxueuze Roberto Cavalli ontwerpen, stralen, feestvieren en gelukkig zijn. De sfeer is uitbundig en feestelijk. De setting is glamourous, in de villa van de Cavalli's in Florence.  We hopen dat onze klanten zich laten inspireren en deel willen uitmaken van deze glamour wereld, hoe overdreven die ook is, bij het vertalen van de Roberto Cavalli-look naar hun eigen persoonlijke stijl", zegt de creative director bij H&M.

In de commercial zijn grote namen van modellen te zien zoals Erin Wasson, Jessica Stam, Theodora Richards, Nicolas Malleville en Anna Tokarska. De "Roberto Cavalli at H&M"-collectie voor dames en heren zal op 8 november in ongeveer 200 H&M-winkels wereldwijd gelanceerd worden.

Een preview van de commercial kan je hieronder alvast bekijken. Het volledige filmpje wordt pas op 1 november vrijgegeven!

Partner Content